OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kostekonom till vår nystartade Kostenhet.Kostproduktionen som tidigare har utförts på tre förvaltningar och består av 49 central-/tillagningskök samt 23 mottagningskök skall under första halvåret 2009 inrymmas under en och samma enhet inom Serviceförvaltningen.Målet med en gemensam kostenhet är att effektivisera kostproduktionen med bibehållen kvalitet.Tjänsten utannonseras under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta i ett team som har till uppgift att utveckla den nya kostenheten.Du kommer att ha budget- och personalansvar, samt tillika arbetsmiljöansvar.I arbetet kan även ingå att ansvara för upphandlingsfrågor inom livsmedelsområdet.Kvalifikationer: Du skall ha erfarenhet av arbetsledning och ett genuint och passionerat intresse för god mat och service, där Du har gästen i centrum.Du skall ha lätt för att kommunicera såväl i tal som skrift.Arbetet kräver att Du är strukturerad och drivande och kan leda förändrings- och utvecklingsarbete.Vi ser gärna att Du har yrkeserfarenheter inom området och att Du har en kostekonom-utbildning motsvarande 180 hp eller likartad högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.