OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger söker 1:a Kallskänka Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970.Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i mässhallarna och utanför dem.Vi har en stor beställningverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster.Vi har två produktionskök som förser alla våra restauranger och cafeer med mat, smörgåsar och bakverk. Till ett av dessa kök, The Parkside, söker vi nu en erfaren 1:a kallskänka som kommer vara kallskänkschefens högra hand.I detta köket är det 6 st heltidsanställda kockar och kallskänkor. Tack vare att vi har en sådan varierande verksamhet av Mässor, Internationellla kongresser och stora fester så blir kallskänksarbetet ombytligt, varierande och nytänkande. Som 1:a kallskänka i The Parkside arbetar du med allt från smörgåsar till stora festmidddagar. Vi är stolta över vår produkt och arbetar mycket med kvalitet i både råvaror och presentation av den mat vi serverar.Som 1:a kallskänka kommer du vara en nyckelfigur för upprätthållandet av kvalite och förnyelse. Vi söker dig med god erfarenhet av yrket.Du ska tycka om att arbeta med kvalitet, ha ett nytänkade samt vara ansvarstagande.Vi vill att du ska ha förmågan att se till helheten och ta ansvar över beställningar och stundtals även coacha extra personal som kommer in och arbetar i våra kök. Sedan våren 2008 är vi svanenmärkta vilket innebär att vi arbetar mycket med ekologisktodlade och närproducerade råvaror.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04