OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mässrestauranger söker 1.a Kallskänka Mässrestauranger AB är ett familjeägt företag som på uppdrag av Stockholmsmässan bedrivit restaurangverksamhet vid mässor och andra evenemang sedan starten 1970.Mässrestauranger driver tolv permanenta restauranger samt ett flertal tillfälliga restauranger både i mässhallarna och utanför dem.Vi har en stor beställningsverksamhet och kapaciteten att arrangera skräddarsydda evenemang, kongresser, banketter och fester för flera tusen gäster. Vi har två produktionskök som förser alla våra restauranger och cafeer med mat, smörgåsar och bakverk. Till det största av dessa kök, The Parkside, söker vi nu en 1:a kallskänka som tillsammans med den andra 1:a kallskänkan och kallskänkschefen ska ansvara för kvalitet, utveckling och planering i kallskänken.I tjänsten som 1:a kallskänka ingår även menyplanering logistik och arbetsledning för extra personal.I hela köket är det 6 st heltidsanställda kockar och kallskänkor och under säsong är det även extra personal och säsongsanställda. Tack vare att vi har en sådan varierande verksamhet av mässor, Internationella kongresser och stora fester så blir kallskänksarbetet ombytligt och varierande.I The Parkside kallskänk arbetar vi med allt från smörgåsar till stora festmiddagar. Vi är stolta över vår produkt och arbetar mycket med kvalitet i både råvaror och presentation av den mat vi serverar.Som 1:a kallskänka kommer du vara en nyckelfigur för upprätthållandet av kvalite och förnyelse. Vi söker dig med god erfarenhet av yrket.Du ska tycka om att arbeta med logistik och kvalitet, ha ett intresse för nyheter, vara stresstålig och ansvarstagande.Sedan våren 2008 är vi svanenmärkta vilket innebär att vi arbetar mycket med ekologisktodlade och närproducerade råvaror.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04