OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Trillevallen är ett familje- och generationsparadis, hit återvänder många år efter år. Högfjällshotellet har en ombonad, rustik och familjär känsla. Här finns både bar, restaurang och möteslokaler. Området är i en expansionsfas och vi ser en stor potential att utveckla vårt erbjudande av smakupplevelser.
Hotellet söker nu en 1:a kock eller chefskock som ska driva hotellets restaurang under hela året. Vår ambition är att leverera mat-, dryck-,och serviceupplevelse i toppklass. Med lokala/regionala smaker vill vi ta nästa steg och vi söker dig som vill driva den utvecklingen.
Om tjänsten:
Vi söker nu en chefskock som vill vara med att driva och utveckla matupplevelserna på hotellets restaurang. Som chefskock så ansvarar du för matsalen på Trillevallens Högfjällshotell där det serveras pensionsmiddagar och andra festmiddagar.
Som chefskock så rekryterar du ditt köksteam om totalt 2-3 personer under vintersäsong, sätter menyer/koncept, gör kalkyler, och driver det dagliga köksarbetet. Arbetstiderna för dig är varierande under dagar, kvällar och helger. Öppettiderna varierar under året och arbetsbelastningen likaså.
Den vi söker ser vi gärna ha några års arbetserfarenhet från hotellrestaurang eller liknande verksamhet och ett genuint intresse för matlagning. Vi ser gärna att du vill arbeta med lokala råvaror. Stor vikt läggs vid personlighet och möjlighet att se lösningar med målet att skapa ett starkt team där alla får använda sin fulla potential på arbetsplatsen. Som person är du lyhörd, kreativ och mån om att vara en del av en hållbar och trivsam arbetsplats.
Tjänsten är från 15 juni, anställningsform och lön enligt överenskommelse. Tillfälligt boende enligt överenskommelse.
Vi hoppas att du vill vara med under en utvecklande och spännande tid i Trillevallen!
Om Trillevallen.
Trillevallen är en fjällnära och familjär skid- och aktivitetsanläggning med mysig och genuin atmosfär beläget i södra Årefjällen, ca 2,5 km från Åre. Högfjällshotellet slog upp portarna 1938 och 1970 byggdes den första släpliften.
Hotellet har 120 bäddar uppdelat på 40 rum, möteslokaler, bar och matsal. Skidanläggningen har 8 liftar varav 1 fyrstolslift samt 22 nedfarter med skiftande svårhetsgrad, en backrestaurang med dryga 120 sittplatser och ett stort utbud på skid- & vandringsleder. Det finns även 16 stycken lägenheter i anslutning till skidområdet.
Vi vill ge våra gäster värdskap i världsklass. För att trivas hos oss är du är initiativ- och uppfinningsrik, flexibel, noggrann, nyfiken och du delar med dig av dina bästa tips till gäster som vill ha en bra dag på fjället.
Välkommen till en pärla i södra Årefjällen där tradition och nutid möts!
Kollektivavtal finns.
Kontaktpersoner på detta företaget
Henrik Linusson
0647-36090
070-512 30 66