OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksmästare, Kungsholmen Stockholm
Till vår verksamhet på Pilträdet söker vi en 1:a kock/köksmästare omgående. Här tillagas ca 2 500 portioner varje dag till både skolor och äldreomsorg.
Vi är en mångkulturell grupp med olika kompetenser och vi behöver en stark ledare som gör att alla drar åt samma håll.
Tidigare erfarenhet inom arbetsledning är ett krav.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Leder och fördelar arbetet i köket
• God förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter
• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten
• Ansvara för Egenkontrollen och Städrutinerna i köket
• Följer företagets policys och rutiner
Kvalifikationer:
• Du har relevant utbildning och kunskap inom specialkostområdet
• Du har flera års erfarenhet från storkök och skolmåltider samt tidigare arbetat i en ledande befattning
• Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal. Motivera och inspirera din grupp i den dagliga arbetet
• Goda kunskaper inom livsmedelshygien
• Du har god datorvana.
• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Arbetstid:
Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Tjänsten är måndag till fredag men arbete på helgerna kan förekomma ibland.
Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2017-11-23. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.
Vid frågor kontakta:
Theodora Savvaki 08 5788 3055 eller maila theodora.savvaki@sodexo.com
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,