1.a Kock, Solna

Arbetsbeskrivning

1:a kock, Solna Skolor

Till vår verksamhet på Solna Skolor söker vi nu 1:a kock.

Vi söker dig som lagar mat med hjärtat, är bra på detaljer, är miljömedveten och har lätt att dela med dig av din passion och arbetsglädje till kollegor och elever.

 

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde: 

• Leder och fördelar arbetet i köket

• Ansvarar för inköp

• God förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter

• Utveckla och kvalitetssäkra den dagliga verksamheten

• Ansvara för Egenkontrollen och Städrutinerna i köket

• Följer företagets policys och rutiner

 

Kvalifikationer:

• Du har relevant utbildning och kunskap inom specialkostområdet

• Du har flera års erfarenhet från storkök och skolmåltider

• Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med personalen, motivera och inspirera din grupp i den dagliga arbetet

• Goda kunskaper inom livsmedelshygien

• Du har god datorvana

• Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 

Arbetstid:

Omfattning: Tillsvidaretjänst på heltid. Tjänsten är måndag till fredag, dagtid.

Skicka in din ansökan snarast då urval görs löpande fram till och med 2018-08-20. Ansökan kan endast göras via vår hemsida.

 

Vid frågor kontakta:

Theodora Savvaki 08 5788 3055 eller maila theodora.savvaki@sodexo.com





 


Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • kollektivavtal finns
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 2 juli 2018

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024