OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifter: Arbetsledande funktion inom området. delaktig i produktionen när så krävs, ansvar för matsedels-planering och inköp enligt upphandlingar. Kontering av fakturor internt och externt för. Aktivt deltagande i AL-gruppen samt kostmöten med kund. Ansvar för arbetsmiljön på enheten, viss rekrytering vid kortare vik, semesterplanering och schemaläggning, ansvar för att egenkontrollprogrammet följs, utveckling av verksamheten på plats etc. Kvalifikationer: Vi vill att du är utbildad kock/ kokerska med lägst B-nivå eller motsvarande. Du skall ha mångårig erfarenhet av kokerskearbete i storkök. Gärna i arbetsledande roll. Du skall kunna se och fördela arbetsuppgifterna under dagen till dina medarbetare. Du skall se möjligheterna och inte svårigheterna vid förändringar på arbetsplatsen, har du en egen vilja och motor att utveckla dig själv, dina medarbetare och din arbetsplats ser vi det som en fördelar. Datakunskap nödvändig då varubeställningarna görs via internet
Kontaktpersoner på detta företaget
Malin Lindberg
0513 17411
Helen Borhammar
0513-17424
Bitte Svensson
0513-17445
Kommunstyrelsens ordförande Kurt Hårsmar
0513-171 10
Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel
0513-17000
Bildningschef Bodil Jivegård
0513-17402