OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Mångfald, delaktighet och respekt. Det är några av ledorden i Örebro kommuns förskolor och skolor. Med drygt 25 000 barn och unga i våra förskolor och skolor och med mer än 5 000 anställda inom Barn och utbildning är det självklart att våra verksamheter är spännande och intressanta. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas - här finns arbetsplatser med många möjligheter Allmänt om tjänsten Kök och restaurang är den enhet inom gymnasieförvaltningen som ansvarar för kostverksamheten. Den består av sju tillagningskök som ger måltidsservice till ca. 6 000 gäster per dag inkl. specialkoster av olika slag. På gymnasieskolorna finns även cafeteriaverksamhet som ryms inom kök- och restaurangenheten. Matsedel upprättas centralt av kostchef med elevers samt personals inflytande. På enheten strävar vi efter en ökad användning av ekologiska livsmedel i tillagningen av kosten. Enheten är KRAV-certifierad. Tjänsten är placerad i skolrestaurangen Wadköpings utbildningscenter. I arbetsuppgifterna ingår: Arbetsledning med personalansvar Inköp Planering av måltider Budget / uppföljning Egenkontroll livsmedel / arbetsmiljö Statistik av måltider Vara delvis aktiv i produktionen Arbeta med kvalitetssäkring Verka för ökad andel av ekologiska livsmedel Kvalifikationskrav: För tjänsten krävs utbildning inom kostverksamhet / måltidsproduktion och arbetsledning. Vi söker dig som är drivande och målinriktad med ett tydligt ledarskap i samband med måltidsproduktion och servering. Du är strukturerad och klarar av att på ett bra sätt genomföra påbörjade projekt. Du har givetvis lätt för att samarbeta med människor runt omkring dig. Kunna ge förslag på måltider till konferenser då det förekommer på enheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Kunskaper i data är ett krav då vi använder kostdataprogram samt beställningar av livsmedel mm via E-handel. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för måltidsverksamheten i förvaltningen.