OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder
Till kostverksamheten på Västerviks sjukhus söker vi nu en 1:a linjens chef till våra måltidsvärdar.
I verksamheten arbetar ca 25 måltidsvärdar med bland annat servering, diskning och beställning av måltider i respektive avdelningskök på sjukhusets vårdavdelningar.
I ditt ansvarsområde som chef över måltidsvärdarna ingår verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och miljö. Du leder, planerar och följer upp verksamheten. Du arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete. Som chef för måltidsvärdarna har du dagligen ett nära samarbete med 1:a linjens chef för kök/café/restaurang på Västerviks sjukhus, men du samarbetar också med andra chefer och övriga funktioner i Kost och Lokalvård samt inom Region Kalmar län. Du ingår i basenhetens ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar verksamheten för att skapa mervärde för patienter och kunder, samt hållbarhet i hela måltidskedjan.
Vi söker
Du har tidigare arbetat som chef eller erfarenhet från arbetsledande befattning, gärna inom kost. Du har ett genuint intresse för människor och mat och gärna högskoleutbildning inom kost. Du är en trygg och engagerad ledare med förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Genom god samarbetsförmåga och uppmuntran av delaktighet bidrar du till den goda stämningen på arbetsplatsen. Som ledare har du förmåga att skapa engagerade och motiverade medarbetare som vill växa i sina roller. God kommunikativ förmåga i både tal och skrift och ett gott bemötande är en självklarhet i din roll. Även struktur och administrativa kvalitéer är en fördel i rollen som chef. Du är mål- och resultatorienterad, har driv och uthållighet i arbetet med ständiga förbättringar samt är serviceinriktad och har förmåga att se patientens/kundens behov. Det är viktigt att du agerar utifrån att i Region Kalmar är det ett öppet, engagerat och kunnigt förhållningssättet som ligger till grund för vårt arbete.
B-körkort är ett krav för tjänsten.
Vi planerar att genomföra intervjuer någon gång under v. 36-38.
Vår arbetsplats
Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köken, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restauranger och caféer. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.
Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.
Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Monica Ekström, Enhetschef (från vecka 32)
010-4410270
Harriet Stjärneborn, tf verksamhetschef
0709-209185
Linda Lord, vårdutvecklare
0700-82 21 99
Peter Hellman, tf sektionschef
0703-49 57 56