OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Storhogna Högfjällshotell & Spa är vårt unika upplevelseland där vägen tar slut och fjäll och vildmark tar vid. Här vill vi ge det allra bästa från två lika världar. Vi erbjuder fjällvärlden och det klassiska livet i pister, turspår och längs vandringsleder, på njutning, avkoppling, fitness och harmoni. Samma guldkant väntar vid kvällarnas middagar. Vårt kök är mångfalt prisbelönt. Under valven i vår vinkällare lagrar vi ett hundratal olika viner, några av dem från från egen vingård i Provence. Välkommen att jobba hos oss på Storhogna Högfjällshotell & Spa. Vi söker en 1:e kock som skall ansvara för den dagliga driften. Arbetet innebär att ansvara för dagens konferenslunch, luncher i vårt cafe, personalmatsal, middagsförberedelse m.m. Du har en gedigen grundutbildning samt 3-4 års arbetslivserfarenhet från både konferens- och a la cartematlagning. Tjänsten skall tillsättas 1:a december och varar fram till maj 2010. Heltid med arbete både jul, nyår samt påsk.
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583