OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Hotel Örebro öppnade i augusti 2001 och är en fyrstjärnig fullserviceanläggning.Utöver våra 136 rum, varav 2 sviter, finns relaxavdelning, en omfattande bar- och restaurangverksamhet samt konferensavdelning.Hotellet har flera gånger under åren blivit rankade som Nr 1 i de gästundersökningar som genomförs löpande.
Clarion Hotel Örebro är en del av Choice Hotels Scandinavia, Nordens ledande hotellkedja.Koncernen marknadsför fler än 150 hotell under varumärkena; Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden.
Vår vision är att vara skapande, stolta och passionerade människor som frigör energi för att vi kan, törs och vill ge av oss själva!
Till vårt kök söker vi nu en förste kock med potential att ta ansvar för ett antal dagliga uppgifter, som beställningar, viss menyplanering, egenkontroll och inventering.
Sist men inte minst hålla en hög nivå av kvalité i daglig drift.
Du som söker skall ha dokumenterad utbildning och erfarenhet från arbete som kock.
Om detta passar in på dig är du välkommen att skicka din ansökan via mail till: