OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I Göteborgs södra skärgård ligger Brännö Värdshus. Ett värdshus, med flertalet arrangemang och aktiviteter framförallt med musik varje månad, året runt. Närheten till Göteborg gör att många av våra gäster kommer från alla världens hörn. I vår restaurang finns 40 talet platser och i vår friliggande paviljong finns plats för dryga 100 gäster. Där arrangerar vi fest och bröllop samt konferenser. På sommaren är vår stora härliga uteservering fylld med öbor och sommargäster. Där serverar vi nybakat bröd från vårt eget bageri, lättare rätter, samt från vår a la carte meny. Värdshuset bedriver även Pensionat Baggen med 9 rum och 19 bäddar. Vi strävar alltid efter att gästen skall må bra och känna sig uppassad och ompysslad på ett avslappnat vis genom att äta riktigt god mat och få trevlig service. Vi söker nu en 1:e kock som är noggrann, arbetsam, självgående och mycket stresstålig, samt har goda ekonomiska kunskaper. Som person är du pigg, positiv och har en ambition och vilja att utveckla dig själv och ditt hantverk och tillsammans med övrig personal även vårt värdshus. Du älskar naturligtvis mat, dryck och människor samt känner stolthet när du kan ge gästen "det lilla extra" varje dag. Vi söker dig med minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet, vana att ta fram menyer samt planering och genomförande av stora arrangemang. Boendemöjligheter kan ordnas
Kontaktpersoner på detta företaget
Innehavare av Brännö Värdshus och Pensionat Baggen Thomas Granström
031-97 04 78
Innehavare av Brännö Värdshus och Pensionat Baggen Thomas Granström
031-97 04 78