1:e kock

Arbetsbeskrivning

Kvalifikationer: Lägst Hotell & Restaurang programmet 3 år eller likvärdig utbildning, samt god datavana. Självständigt kunna leda den dagliga driften, planera och organisera ditt och andras arbete. Inneha drivkraften att skapa vikänsla inom gruppen och med övrig verksamhet. Ha målsättningen att öka kvalité och service. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet, kreativitet samt stor stresstålighet då arbetet periodvis innebär hög arbetsbelastning. Vi ser gärna sökande med arbetsledarerfarenhet samt kunskaper i kostdata systemet Aivo.

Kontaktpersoner på detta företaget

Rektor Madeleine Johansson
0478-12764
Rektor Amela Zivkovic
0478-12614
LR Ingrid Sundberg
0478-12654
Lärarförbundet Annika Jonsson
0478-12654
Lärrförbundet Annika Jonsson
0478-12654
Förskolechef Kerstin Linell
0478-12793
Enhetschef Anna Hultmark
0478-12595
FSA Sofia Loupa
0478-12621
Rektor Britt-Inger Albihn
0478-12709 0705892723
Susanne Sundin
0478-12705

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lessebo Kommun LESSEBO
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid Tillsvidare
  • Publicerat: 16 juni 2014

Besöksadress

Storgatan 78
None

Postadress

Box 13
LESSEBO, 36050

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010