OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi vill få människor att upptäcka Sverige.I vår verksamhet finns 320 vandrarhem, tio fjällstationer och 43 fjällstugor längs vandringsleder i de svenska fjällen.Lokalt anordnas aktiviteter i 84 föreningar (krets).Internationellt är STF en del av vandrarhemsorganisationen HI Hostels.STF ger ut medlemstidningen Turist.Medelantalet anställda är cirka 250.STF omsätter ungefär 260 miljoner kronor.STF Kebnekaise Fjällstation är belägen 19 km ut på kalfjället i väglöst land i den Lappländska fjällvärlden, vid foten av Sveriges högsta berg.Här har STF verkat sedan 1907.Vintersäsongen sträcker sig från februari till början av maj, och sommarsäsongen från början på juni till slutet på september.Här finns 200 bäddar, restaurang med fullständiga rättigheter, sporttjänst med fjällförare, uthyrning, bageri, butik mm.Besök gärna vår hemsida www.stfkebnekaise.com [ STF Kebnekaises restaurang har ca 95 sittplatser, är KRAV-märkt och en stor del av maten innehåller norrländska råvaror.Frukost och lunch serverar vi på buffe medan middagarna serveras på tallrik.Tempot i restaurangen är mycket högt under högsäsongsperioderna, vilket gör arbetet hektiskt, utvecklande och väldigt roligt.Vi söker nu en[1:e kock[till vårt kök, med ansvar för att maten håller en hög och jämn[kvalitet.De viktigaste egenskaperna för denna tjänst är förmågan att introducera, leda och motivera medarbetarna i köket.Fokus ligger på matlagning och att säkerställa att all mat som vi leverar till våra gäster inte bara motsvarar utan även överträffar gästens förväntan.Under året varierar tempot mycket beroende på säsong och det är din huvudsakliga uppgift att leda och stötta medarbetarna i köket, samt vara en viktig del i utvecklingen[av köket på Kebnekaise Fjällstation.Vi strävar ständigt efter att höja kvaliteten på det som lämnar köket,[med målet[att[hålla samma höga[kvalitet på både mat och service oavsett[om vi serverar[20 eller 220 gäster under en kväll.Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från köksarbete och det är ett stort plus om du även har arbetet inom turistbranschen tidigare.Du ska veta innebörden av att sätta gästen i centrum samtidigt som du ska vara en motiverande ledare för övriga medarbetare i köket.Tjänsten innebär ca åtta månaders anställning från mitten på februari till slutet på september men arbetsbelastningen och uppgifterna följer i stor utsträckning våra två säsonger.Genomgående året runt är din huvuduppgift att säkerställa en hög kvalitet på maten som tillagas, samt[att våra gäster ska få en fantastisk måltidsupplevelse i restaurangen. Vi förväntar oss att du: -[[[[[[[[ Har gedigen erfarenhet inom restaurangyrket och tidigare ledarerfarenheter.-[[[[[[[[ Har hög social kompetens och goda ledaregenskaper.-[[[[[[[[ Har hög arbetskapacitet och tycker om utmaningar som kräver snabba lösningar.-[[[[[[[[ Har ett ordningssinne och kan skapa struktur i både ditt eget och avdelningens arbete.-[[[[[[[[ Är serviceinriktad och kan arbeta i grupp, har ansvarskänsla och är punktlig.-[[[[[[[[ Har lätt för att kommunicera både internt och externt.Meriterande är: -[[[[[[[[[ Utbildning inom Hotell, restaurang och Turism eller motsvarande kompetens.-[[[[[[[[[ Ledarskapsutbildning eller motsvarande kompetens genom erfarenhet.-[[[[[[[[ [Grundläggande ekonomisk förståelse eller erfarenhet.