OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Söker 1:kock !
Stiftelsen Stockholms Sjukhem har sedan starten 1867 arbetat med vård och omsorg för långvarigt och obotligt sjuka.Idag bedriver vi högkvalitativ vård inom följande områden: palliativ vård, rehabilitering, vård- och omsorgsboende, husläkarmottagning, träningscenter för rörelsehindrade samt geriatrisk vård.Vi har även en egen FoUU-enhet.Stiftelsen Stockholms Sjukhem har drygt 700 medarbetare.
Kostenheten söker nu en 1:e Kock till vårt nya kök och vår restaurangverksamhet.
Stockholms Sjukhems kostavdelning (vinnare av Arlas Guldko, bästa Seniorservering 2007) lagar mat till ca 250 boende/patienter och till lunchrestaurangens cirka 110 gäster/dag.Vi lagar mat såväl till vardag som till fest och vi ser det som vår uppgift att via maten förgylla dagen för våra gäster.Utifrån vår meny med traditionell husmanskost, i en mix med moderna rätter, tillagar vi maten från grunden, med bl a närodlade, ekologiska råvaror.Vi lägger stor vikt vid hög kvalitet på råvaror, smak och service.
Arbetsuppgifter
Du arbetar i ett team med köksmästaren som lagledare.Din roll blir att leda arbetet på helger, men även i det dagliga arbetet.Du deltar i produktionen med tillagning, planering, inköp samt i övrigt förekommande uppgifter.
Vi tillämpar rotationstjänst, vilket innebär att man växlar mellan olika uppgifter.Ex: varmkök, dietkök, varumottagning m.fl.
Kvalifikationer
Restaurang och storhushållsutbildning.Minst tre års erfarenhet av arbete i storkök och/eller restaurang.Kunskap och erfarenhet av dietmatlagning och specialkoster är meriterande.
Vi tror att du som person är självgående, ansvarsfull och flexibel samt tycker om att arbeta i team.
Heltid 37 timmar/vecka enl.4 veckors schema, med tjänstgöring varannan helg.Vi tillämpar flextid.
Kontaktpersoner
Välkommen att söka tjänsten elektroniskt på vår hemsida - www.stockholmssjukhem.se/ledigajobb - senast 2010-10-24.