OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Bockholmengruppen söker nu kock till sin cateringverksamhet.
Om Bockholmengruppen
Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!
Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.
WE LOVE TO SERVE YOU
Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.
Om Bockholmengruppen Catering & Event
Bockholmengruppen Catering & Event är idag en etablerad cateringverksamhet där arrangemangen varierar från det lilla till det stora i hela Stockholm och Stockholms skärgård. Vår målsättning är, förutom att leverera minnesvärda tillställningar enligt kundens önskemål, att dela med oss av vårt stora intresse för mat, dryck och människor. Detta i samband med vår personliga approach och våra stora hjärtan resulterar i goda förutsättningar att vi ska kunna realisera just kundens idé.
Om dig
Vi ser gärna att du är en lugn, trygg och social person som gillar att jobba med stor variation i mat men också arbetstider.
För att lyckas i denna tjänst ser vi att du:
- har stor passion för mat och service
- är initiativtagande - är en teamplayer
- är prestigelös
- är social och trevlig
- är flexibel
Om tjänsten
Som 1:e kock hos oss är din uppgift att vara med och driva och utveckla köket tillsammans med kökschefen. Ditt arbete går ut på att ansvara för kökets drift samt vara med och utveckla menyer och dokumentation. Arbetet består till stor del av att utföra cateringuppdrag både ensam och i grupp. Arbetstiden är förlagd till ca 60-70% dagtid så kvällar och helger förekommer självklart.
Du kommer bl.a. ansvara för
- daglig drift i köket
- rutiner i köket
- att maten tillagas i enlighet med kvalité och standard
- att upprätthålla företages rutiner och policy
Meriter:
- Minst 5 års erfarenhet som kock/ 1:e kock
- Körkort
- Tal och skrift i svenska och engelska
Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!
Ansökan
Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teddi Åström
Jonathan Salazar Repta
Sussie Pöhl Svensson
Fredrik Krüger
Caroline Sjöberg