OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.
Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/
Landstingsservice har Landstinget samlat alla servicetjänster till vården. Här finns landstingets fastigheter, interna transporter, inköpsfrågor, administrativ service, tvätteri, kost och lokalvård. Vi upprätthåller och utvecklar tjänster som stödjer landstingets kärnverksamhet. Våra medarbetare finns i hela Kalmar län och erbjuder en samlad bred kompetens. Vi har ett öppet, engagerat och kunnigt arbetsklimat, där verksamheten står i fokus och där vi arbetar för att varje dag bli lite bättre.
Landstinget i Kalmar län serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat till inneliggande patienter och till gäster i våra restauranger och caféer.
Målet är politiskt förankrat och omfattar länets tre sjukhus, Oskarshamn, Kalmar och Västervik.
Nu söker vi en 1:e kock som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår verksamhet på Oskarshamns sjukhus.
På Oskarshamns sjukhus serveras cirka 70 patienter frukost, lunch och middag årets alla dagar, samt under vardagar serveras cirka 150 gäster i vår restaurang. I verksamheten ingår även en cafeteria med kioskutbud.
Arbetsuppgifter
Du kommer att fördela verksamhetens dagliga arbetsuppgifter och vara delaktig i matsedelsplanering, planera inköp, göra personalplanering och hantera fakturor samt följa upp egenkontrollprogrammet. Du är med och utvecklar vår restaurang, vårt café samt den interna cateringverksamheten. Du, tillsammans med arbetskamraterna, tillagar och serverar den bästa
sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Du är underställd 1:a linjens chef.
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning inom hotell- och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har arbetat minst fem år som kock och du har erfarenhet av att leda inom verksamhetsområdet samt kunskap inom specialkost. Du har datorvana och B-körkort.
Personliga kvalifikationer
Du är en driven matkreatör som kan och vill förmedla dina kunskaper genom att leda och entusiasmera arbetskamraterna. Du är flexibel, stresstålig och ansvarskännande i ditt arbetssätt.
Du har tilltro till andras kompetens och inger förtroende till dina arbetskamrater.
Du, som vi, vill utvecklas och ha roligt på jobbet!
Fackliga kontaktpersoner:
Christel Malmström Kommunal, 0491-78 21 71, 010-442 84 68