OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Landstinget i Kalmar län har 7 000 medarbetare som alla jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets medborgare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur och kollektivtrafik för hela länet. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.
Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/
Landstingsservice ska alltid vara det självklara valet för landstinget i Kalmar läns verksamheter i tjänste- och servicefrågor. Vi utgår från våra kunders behov och erbjuder vår samlade kompetens så att mervärde skapas för kunden.
Utan oss stannar landstinget! Vi arbetar enligt ett certifierat ledningssystem inom kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöområdet (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001).
Våra verksamhetsområden är Administration, Kost, Transport, Lokalvård, Centralförråd, Hjälpmedel, Tvätteri, Upphandling samt Fastigheter Bygg och Drift.
I Landstinget i Kalmar län serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat till inneliggande patienter och till gäster i våra restauranger och caféer.
Målet är politiskt förankrat och omfattar länets tre sjukhus, Kalmar, Oskarshamn och Västervik.
Nu söker vi en 1:e kock som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår verksamhet på Västerviks sjukhus. På Västerviks sjukhus finns café/kiosk och lunchrestaurang med ca 250-300 gäster per dag. Måltidsvärdar serverar mat till inneliggande patienter på vårdavdelningarna.
För närvarande samverkar landstinget med Västerviks Kommun gällande leverans av måltider och specerier till inneliggande patienter
Du arbetar med att fördela verksamhetens dagliga arbetsuppgifter och gör personalplanering. Du är delaktig i matsedelsplanering och köper råvaror för restaurangens behov, hanterar fakturor och följer upp egenkontroll. Du är med och utvecklar vår restaurang, vårt café samt den interna cateringverksamheten. I ditt arbete ingår att samordna café och restaurang som finns på olika platser på sjukhuset. Du, tillsammans med arbetskamraterna, tillagar och serverar den bästa sjukhusmaten till våra gäster, varje måltid - varje dag. Du är underställd 1:a linjens chef.
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning inom hotell- och restaurang eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har arbetat minst fem år som kock och du har erfarenhet av att leda inom verksamhetsområdet och god kunskap inom specialkost.
Du har god datorvana och B-körkort.
Personliga kvalifikationer
Du är en driven matkreatör som kan och vill förmedla dina kunskaper genom att leda och entusiasmera arbetskamraterna. Du är flexibel, stresstålig och ansvarskännande i ditt arbetssätt.
Du har tilltro till andras kompetens och inger förtroende till dina arbetskamrater.
Du, som vi vill utvecklas och ha roligt på jobbet!
Vi planerar att genomföra anställningsintervjuer 15/6 samt 16/6