1:e Kock

Arbetsbeskrivning

Chalmers Konferens & Restauranger bedriver konferens- och restaurangverksamhet på Chalmers Campus Johanneberg och Campus Lindholmen. Bolagen innefattar tillsammans 15 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, företagsreceptioner, cateringverksamhet och vi anordnar middagar och events för upp till 1000 gäster. Detta gör oss till en totalleverantör inom service och logistik på de båda anläggningarna. Vi arbetar med högkvalitativ mat & service och vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och ett bra arbetsklimat. Vi är medlemmar i Visita och vi är måna om att vår personal skall trivas hos oss. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och andra personalförmåner. Nu behöver vi förstärka vårt produktionsteam med ytterligare en kock.

Arbetsplats
Chalmers Konferens & Restauranger Lindholmen och Chalmersska Huset.
Chalmersska Huset är en spännande mötesplats i anrika lokaler på Södra Hamngatan i Göteborg. Här finns sex moderna konferensrum i olika storlekar, alla utrustade med den nyaste tekniken. Vi har matsalar och salonger för möten, middagar och gemenskap. Vi har ett spännande bankvalv där vi bland annat erbjuder vinprovningar. Vi serverar frukost, lunch, mingelbuffé och middag.

Arbetsbeskrivning
Du blir en viktig del av vårt produktionsteam. Som 1:e kock kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att tillaga, leverera och presentera mat till vår festvåning Chalmersska Huset. Mycket av maten tillagas i vårt stora produktionskök på Lindholmen och sedan levererar du maten med bil till Chalmersska Huset. Bilkörning förekommer nästan varje arbetsdag, körkort B* är ett krav. Arbetet innebär en hel del gästkontakt och därför är det viktigt att du är serviceminded och har ett trevligt bemötande mot våra gäster.

I dina arbetsuppgifter ingår också att presentera menyn inför våra gäster, ibland på engelska så det är viktigt att du känner dig bekväm med detta. På Chalmersska Huset arbetar du nära driftschef, hovmästare och övrig personal så vi söker dig som har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Arbetet innebär en del ensamarbete i köket så det är viktigt att du trivs med detta och att du kan vara flexibel och kan ta egna beslut och kan hantera oförberedda händelser.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint matintresse och gillar att jobba i ett högt tempo. Restaurangskola eller liknande utbildning är ett krav och du bör ha minst 5 års dokumenterad yrkeserfarenhet. Som person är du positiv, stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet och eget ansvar.

Om tjänsten
Terminsbunden anställning. Heltid. Arbetstiden är varierad. Mycket är förlagt dagtid måndag-fredag men arbete på kvällar och helger är vanligt förekommande. Kollektivavtal finns. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Vi tar endast emot ansökningar via mail jobb@chalmerskonferens.se


Önskar du ytterligare information om tjänsten kontakta Köksmästare Tobias Josefsson på telefon 031-772 3969 eller mail tobias.josefsson@chalmerskonferens.se

Besök gärna vår hemsida www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Johan Edwardsson

Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm

Driftschef Linda Fahlman

Köksmästare Peter Olsson

Köksmästare Peter Olsson
031-7723955

Sammanfattning

Besöksadress

Sven Hultins gata 4
None

Postadress

Sven Hultins gata 4
GÖTEBORG, 41258

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024