OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kläppen är en av Sveriges största fjällanläggningar och den sydligaste i Sälen. Anläggningen är ett privatägt familjeföretag med 200 medarbetare under vintersäsong och kännetecknas av en stark sammanhållning med en hög servicegrad & stort engagemang bland medarbetare. Våra gäster är skidåkande familjer med barn och ungdomar i alla åldrar.
Till våra tjänster söker vi dig som brinner för personlig service, är arbetsvillig, flexibel, glad och ansvarsfull. I gengäld erbjuder vi Dig ett roligt och utmanade arbete i ett glatt gäng med stora möjligheter till utförsåkning!
Kläppen Ski Resort driver de tre restaurangerna som finns på anläggningen. Det är Wärdshuset Morkullan med 120 sittplatser & öppet alla dagar för lunchbuffe av husmanskost i olika former samt pizza. Restaurang Tranan med 270 sittplatser & öppet alla dagar. Här serveras vällagad lunch under dagtid och à la carte kvällstid. På Toppstugan består menyn av à la carte lunch, våfflor, baguetter och bakverk. Kvällstid serveras det fondue tre dagar i veckan. Toppstugan har 200 sittplatser inomhus samt 200 utomhus vid fint väder.
Vi söker nu en självgående kock med ansvar för matproduktion,
beställningar, planering och övrig kökspersonal till någon av våra tre restauranger. Du leder köket under kökschefen.
Du bör självklart ha ett stort matintresse, vara serviceminded och tycka att det är roligt att leda och inspirera andra i ett högt tempo.
Körkort och tillgång till egen bil är en förutsättning då det finns begränsat med personalbäddar på anläggningen och arbetstider varierar kraftigt.
Anställningen är en säsongsanställning under december-april med individuell lönesättning.
För frågor om tjänsten kontakta; Fredrik Rausman kökschef, 070- 678 77 33, fredrik.rausman@klappen.se
Körkort klass -B---.
Kontaktpersoner på detta företaget
- Restaurang -
-
- Skidshop -
0280-96 222
Drift -
0280-96 273
Aktivtet- och skidskolechef Skidskola -
0280-96 283
Arbetsledare Stugservice Stugservice -
0280-96 217
- Restaurang -
0280-96230
Drift -
0280-96 270
. Drift -
0280-96 270
Restauratör Kläppen Restauranger -
070-4909600
Aktivitet- och skidskolechef Fredrik Stenmalm
0280-96 283