1:e kock

Arbetsbeskrivning

Kostenhetens inriktningsmål är att varje vårdtagare ska ha en god och näringsrikt sammansatt kost av god kvalitet. Resultatenheten består av sju kök med en 1:e kock på respektive kök. Totalt produceras 1500 middagar och 800 kvällsmat. Äldrenämnden har beslutat att förstärka kostenhetens styr och ledningsfunktion vilket bl.a. innebär att enheten ska utökas med en dietist. Därtill har vi en pensionsavgång då 1:e kock i vårt största kök som dagligen producerar 500 middagar och 300 slutar vid årsskiftet. En av dessa tjänster kommer att ansvarar för ett ställföreträdarskap för kostchefen som är ytterst ansvarig för hela kostenheten. 1:E KOCK Arbetsuppgifter Du ansvarar för produktionen i Äldreförvaltningens största kök. I ansvaret ingår beställning av varor, den av livsmedelsverket lagstiftade egenkontrollen, matlagning och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Dessutom ska du vara arbetsledare vilket innebär leda och fördela arbetet, genomföra medarbetar- och lönesamtal samt vara aktivt i arbetsmiljöarbetet. Du kommer även att arbeta med kostdataprogram och övriga administrativa göromål som t.ex. fakturor och internfakturering. Kvalifikationer Du skall ha kockutbildning med flerårig vana av arbetsledning i storkök. Vi efterfrågar styrkta kunskaper inom de angivna ansvarsområdena. Det är meriterande om Du har en ledarutbildning. Dina personliga egenskaper är viktiga i urvalet. Vi söker en person med förmågan att entusiasmera och styra i en stor verksamhet med utpräglad serviceinriktning som är duktig på att kommunicera, har goda ledaregenskaper och är ansvarstagande. Övrigt Arbetstid är dagtid måndag till fredag. Ange i ansökan om Du personligen är intresserad av ställföreträdarskapet för kostchefen under dennes sommarsemester och vid enstaka frånvarodagar.

Sammanfattning

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010