1:e kock

Arbetsbeskrivning

Chalmers konferens & Restauranger bedriver verksamhet på Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen. Vi serverar ca 1500 lunchgäster varje dag i våra olika restaurang- och cafeenheter. Vi har även en av Göteborgs största konferensanläggningar och anordnar banketter för upp till 800 gäster. Arbetstiden är i huvudsak förlagd dagtid måndag-fredag, visst kvälls och helgarbete förekommer. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar årsarbetstid, vilket innebär att du till viss del arbetar in ledighet för de perioder vi har stängt. Ditt ansvar kommer att delas med vår nuvarande 1:e kock och kommer att alterneras mellan lunchdrift samt banketter, konferenser, representationsmåltider och vår cateringverksamhet. Att du trivs med arbete i stordrift tillsammans med många medarbetare är en självklarhet. Du har ett rationellt ekonomiskt sinne, ser helheter och har förmågan att bygga rutiner. Du ser en utmaning att tillfredsställa kundens behov i alla koncept. Tillträde i augusti.

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Johan Edwardsson

Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm

Driftschef Linda Fahlman

Köksmästare Peter Olsson

Köksmästare Peter Olsson
031-7723955

Sammanfattning

Besöksadress

Sven Hultins gata 4
None

Postadress

Sven Hultins gata 4
GÖTEBORG, 41258

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010