OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostenheten söker en 1:e kock som vill vara med och utveckla och leda verksamheten i Eklidens kök, där det totalt arbetar 21 medarbetare. Köket producerar dagligen 50 frukost, 500 middagar och 300 kvällsmat till Äldre- och Handikappförvaltningen. Inriktningsmålet för verksamheten är att varje vårdtagare ska ha en god och näringsrikt sammansatt kost, av god kvalitet. Kostproduktionen som tidigare har utförts på tre förvaltningar inryms sedan 2009-07-01 under en och samma enhet inom Serviceförvaltningen. Arbetsuppgifter: Du ansvarar för produktionen i Serviceförvaltningens största kök vilket innebär: matlagning, beställning av varor, den av livsmedelsverket lagstiftade egenkontrollen och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Dessutom ska du vara arbetsledare vilket innebär att Du ska leda och fördela arbetet, genomföra medarbetar- och lönesamtal samt vara aktiv i arbetsmiljöarbetet. Du kommer även att arbeta med kostdataprogram och övriga administrativa göromål som t ex fakturor och internfakturering. Kvalifikationer: Vi söker Dig som har kockutbildning samt flerårig vana av arbetsledning i storkök. För uppgifterna krävs goda kunskaper i matlagning, specialkoster, erfarenhet av att beställa varor enligt uppgjorda avtal samt datorvana. Det är meriterande om Du har genomgått ledarutbildning. Dina personliga egenskaper är viktiga i urvalet. Vi söker en serviceinriktad person med förmågan att entusiasmera och styra i en stor verksamhet. Dessutom är Du flexibel, duktig på att kommunicera, har goda ledaregenskaper och är ansvarstagande.