1e Kock - Karlholmsbruk, Wesslandia

Arbetsbeskrivning

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Tierps kommun har genomfört förändringar i skolmåltidsverksamheten och har fr.o.m. 1 april 2010 tagit tillbaka maten i egen regi från att ha haft maten hos cateringföretag.

Vi söker nu en kunnig och driftig person, 1:e kock, som fortsättningsvis vill hjälpa oss att utveckla verksamheten

Produktionsköket Wesslandia, Tierp - lagar ca 450 portioner.
Wesslandias ca. 100 kunder serveras dagligen frukost, lunch och middag. Dessutom levereras 250 portioner lunch till förskola, skola samt till hemtjänst.

Wesslandia som är kommunens största särskilda boende har 90 lägenheter, 46 av platserna ingår i Demenscentrum. Dagverksamhet för dementa kunder är öppen måndag till fredag. Dessutom finns en matservering, Vallonen, där det serveras lunch till gäster som är 75 år och äldre. På Wesslandia arbetar ca 115 personer.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter som 1:e kock blir att:
•Förutom att vara delaktig i produktionen även ha ansvaret att säkerställa att vi producerar och serverar en bra, säker, näringsriktig produkt till våra olika kundgrupper, förskola, skola och äldre.
Du kommer även att vara delaktig i utformningen av rutiner av verksamheten, ansvara för att egenkontrollprogrammet efterlevs samt vara en arbetsledare och ingå i kommunens köksgrupp för meny- och utvecklingsarbete.



KVALIFIKATIONER
•Du har en kockutbildning eller motsvarande i grunden
•Du ska vara en eldsjäl som brinner för att laga och servera god och näringsriktig mat utfirån kundbehov.
•Du ska vara en problemlösare som ser möjligheter i alla lägen och du ska ha förmågan att leverera en positiv attityd i din omgivning - arbetslag likväl som våra matgäster
•Du ska vara noggrann och ordningssam och klara av att leda och fördela arbetet över fem anställda
•Ha god samarbetsförmåga och servicekänsla, samt god fysik och stresstålighet då arbetet kan vara tungt och stressigt
•Kunna laga riktigt god mat till rätt kostnad!

Meriterande är även att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete i arbetsledning och ekonomiskt ansvar samt arbetat med något kostdatasystem.


ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Kontaktpersoner på detta företaget

Enhetschef Gunilla Pettersson
0293-219461
Enhetschef Renata Tsagova
0293-218522
Kommunal Ulrika Löfgren
0293-12930
Enhetschef Gunilla Pettersson
0293-21 94 61
Facklig företrädare Kommunal Ulrika Löfgren
0293-212930
Enhetschef Marielle Holmgren
0293-218522
Vårdförbundet Anja Carlsson
0293-21 97 72
Kostkonsulent Maria Skeri
0293-21 85 65
Bitr Enhetschef Roger Henningsson-Brander
0293-218522
Enhetschef Wesslandia Charlotta Flyckt Hultman
0293-218522

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Tierps kommun, Wesslandia Särskilt boende Tierp
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Heltid. 100 % Dagtid - men helgtjänstgöring kan bli aktuell Tillsvidareanställning, tillträde: 2014-07-14 Snarast eller enligt överrenskommelse Provanställning kan komma att tillämpas.
  • Publicerat: 27 maj 2014

Besöksadress

81580 Tierp
None

Postadress

Centralgatan 7
Tierp, 81580

Liknande jobb


Ansvarig Lunchkock

Ansvarig Lunchkock

25 november 2024

19 november 2024

Chefskock

16 november 2024