OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 000 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Inom kommunen jobbar 2 600 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?
Kostenheten består av 40 kök med 1-25 medarbetare i varje kök, totalt ca 100 personer. Vi har tillagningskök på de flesta förskolor, fem st vård- och omsorgsboenden med egen tillagning och tre st centralkök som levererar mat till förskolor, skolor och äldreomsorg och vi tillagar totalt ca 6 500 portioner/dag. Vi har fyra nya tillagningskök och ska bygga ytterligare sju tillagningskök inom några år. Vi arbetar för att öka vår ekologiska andel livsmedel, minska klimatpåverkan och minska svinnet i kommunen. Nu satsar vi på att förbättra måltiderna, servicen och tillagningsmetoderna och du kommer bli en viktig pusselbit i den utvecklingen.
Vi vill göra ett positivt avtryck - vill du vara med?
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i köket på gymnasieskolan Knut Hahn där ett tjugotal medarbetare dagligen tillagar 2000 portioner till skola/ förskola och 300 portioner till äldreomsorgen.
Ni är tre 1:e kockar som arbetar tillsammans med måltidschefen som har huvudansvaret för kostproduktionen på Knut Hahn. Du kommer tillsammans med ytterligare en 1:e kock ansvara för produktionen av äldreomsorgens måltider. I arbetet som 1:e kock kommer du att vara ansvarig för den dagliga produktionen genom att leda, fördela och utveckla arbetet tillsammans med dina medarbetare. Arbetsuppgifterna är förutom tillagning även kvalitetssäkring av maten, beställningar, personalrapportering, egenkontroll, köksekonomi och arbetsmiljöfrågor. Du kommer också att utveckla verksamheten och se till att uppsatta mål och riktlinjer följs och uppnås.
I våra kök hjälps alla åt med alla uppgifter, även städning, packning och diskning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mat och som har kunskap och erfarenhet att arbeta som kock. Du har goda kunskaper i storköksproduktion samt kännedom om specialkost och konsistensanpassning. Relevanta kunskaper om lagstiftning i egenkontroll och köksekonomi samt datavana är nödvändigt. I rollen som 1:e kock är det av vikt att du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och är handlingskraftig. Du skall kunna ta ett stort ansvar och vara självgående samtidigt som du kan arbeta i team.
Vi söker dig som är utbildad kock eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt har erfarenhet av ledarskap
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Utdrag ur belastningsregistret är ett krav.
ÖVRIGT
Vi arbetar för en jämn köns- och åldersfördelning och för etnisk och kulturell mångfald i våra verksamheter. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ronneby kommun samt möjliggöra god kommunikation med dig som sökande vill vi att du ansöker via den digitala länken.
Intervjuer och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kom därför gärna in med din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Kontaktpersoner på detta företaget
Elena Johansson, Kostchef
0457-61 88 90
Anita Holtne, Vision
0457-61 84 92
Elena Johansson Kostchef
0457-61 88 90
Kristina Glimmeborn, Enhetschef
0457-61 76 38
Kommunals expedition
0457-61 87 05
Måltidschef Cecilia Robertsson
0457-61 88 92
Kostchef Elena Johansson
0457-61 88 90
Måltidschef Kristina Glimmeborn
0457-61 76 38
Måltidschef Per Swärd
0457-618893
Måltidschef Per Swärd
0457-61 88 93