OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har drygt 28 000 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.
Vill du vara med och arbeta i en kommun som förstår måltidens värde och satsar på en nyligen framtagen kostpolicy, central kostorganisation och ombyggnation till fler tillagningskök?
Här värnar vi om miljön. Vi lagar mycket mat från grunden och kommer öka den ekologiska andelen livsmedel ytterligare.
Nu satsar vi på att förbättra måltiderna, servicen och tillagningsmetoderna och du kommer bli en viktig pusselbit i den utvecklingen. Vi har redan påbörjar en konceptutveckling som vi kommer arbeta med under några år för att ta oss in i framtidens offentliga gastronomi.
Vi vill göra ett positivt avtryck - vill du vara med?
ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta i köket på Olsgården i Kallinge där ni dagligen tillagar 70 portioner frukost, lunch och middag. Serveringen sker delvis i restaurangen, eller levereras till avdelningar på serviceboendet.
Vi söker dig, en matlagare som har ett brinnande intresse för mat och som har kunskap och erfarenhet av att laga god mat. Du ska kunna ta ett stort ansvar och vara självgående samtidigt som du kan arbeta i team. I våra kök hjälps alla åt med alla dagens uppgifter, även städning, packning och diskning. Du kommer att arbeta under måltidschefen och ha huvudansvar för kostproduktionen på Olsgården servicehus. I arbetet som 1:e kock kommer du att organisera, leda, fördela och utveckla arbetet i köket tillsammans med 2 medarbetare. Arbetsuppgifterna är tillagning inkl specialkoster/konsistensanpassad kost, kvalitétssäkring av maten, beställningar, personalrapportering, budget, egenkontroll och arbetsmiljö. Det ingår även att utveckla verksamheten och att se till att uppsatta mål och riktlinjer följs samt initiera och medverka vid måltidsmöten .
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad kock eller har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig och har goda kunskaper i storköksproduktion samt kännedom om specialkost och koncistensanpassning. Du ska ha kunskaper i relevant lagstiftning, egenkontroll och köksekonomi samt datorvana. Har du någon form av ledarskapsutbildning och/ eller erfarenhet av ledarskap är det meriterande. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
ÖVRIGT
Du söker tjänsten hos oss genom länken i denna annons.
Obs! skicka INTE din ansökan via e-post eller brev.
Kontaktpersoner på detta företaget
Elena Johansson, Kostchef
0457-61 88 90
Anita Holtne, Vision
0457-61 84 92
Elena Johansson Kostchef
0457-61 88 90
Kristina Glimmeborn, Enhetschef
0457-61 76 38
Kommunals expedition
0457-61 87 05
Måltidschef Cecilia Robertsson
0457-61 88 92
Kostchef Elena Johansson
0457-61 88 90
Måltidschef Kristina Glimmeborn
0457-61 76 38
Måltidschef Per Swärd
0457-618893
Måltidschef Per Swärd
0457-61 88 93