OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.
Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.
Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.
Källan är Ystads nybyggda grundskola från förskoleklass till åk 6, en förskola. Totalt 550 barn & pedagoger. Restaurangen tillagar och serverar frukost, lunch och mellanmål.
I november 2020 flyttar förskolan in och i januari 2021 startar skolan upp.
Källans kök innehåller all den toppmoderna utrustning du kan tänkas behöva för att du tillsammans med dina fyra kollegor ska kunna laga måltider med finess från grunden.
ARBETSUPPGIFTER
Som 1:kock på Källan har du möjlighet att utveckla, inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. I det toppmoderna nybyggda köket får du den unika möjligheten att skapa ett kreativt arbetslag.
Du har ett ödmjukt och lösningsorienterat ledarskap där kommunikation är din starka sida.
Ditt engagemang och din kunskap att involvera teamet är några av dina förmågor.
Din glädje och energi för toppklassig service smittar av sig precis som din goda samarbetsförmåga och flexibilitet.
I tjänsten ingår bland annat ansvar för personal, egenkontroll, inköp, fakturering och aktivt miljöarbete så som fokus på matsvinn.
Majoriteten av din tid spenderar du i driften tillsammans med ditt köksteam där du planerar det dagliga arbetet och kvalitetssäkrar god och näringsriktig mat. Din passion är att skapa goda måltidsupplevelser för matgästerna och skapa en trivsam mötesplats.
KVALIFIKATIONER
Kockutbildning eller likvärdig dokumenterad erfarenhet, så som flerårig erfarenhet av kockyrket.
Ledarskaps utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet av ledarrollen som arbetsgivaren anser likvärdig.
Mycket god datavana och kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.
Kontaktpersoner på detta företaget
Teknisk chef Emilia Löfgren
0411-57 79 95
Processingenjör Pernilla Jägerfall
VA-chef Christina Molin
Kommundirektör Christel Jönsson
0411-577113
Rektor Jim Priest
0411-611 39
Researcher Helena Liliendal Hansen
040-630 92 64
Personalchef Clas Martinsson
0411-57 72 33
Ekonomichef Petter Hansson
0411-57 71 20
Chef Kulturskolan och KomTek Marie Sandvik
Chef Kulturskolan Marie Sandvik
0411-577541