1:e kock / Sous chef

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kreativ 1:e kock/Sous chef som vill utvecklas och söker förändring till en av våra restauranger i Stockholm.Restaurangen har i genomsnitt ca 700 lunchgäster per dag samt en hel del extrabeställningar i gästmatsal och konferenser.Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med traditionella kockuppgifter.Du kommer också att arbeta med planering av menyer och inköp av råvaror.I tjänsten ingår även att ha en aktiv del i verksamhetsutvecklingen.Du kommer att verka som köksmästarens högra hand. Kvalifikationer Du bör ha ett brinnande intresse för mat, dryck och människor.Du har adekvat utbildning samt flera års vana både från storkök och a la carte.Dina egenskaper är noggrannhet, kvalitetstänkande och flexibilitet.Goda kunskaper i svenska språket är nödvändigt för att kunna kommunicera med kunder och arbetskamrater.Ledaregenskaper samt erfarenhet av ansvarstjänster är en förutsättning.Kunskap om egenkontroll är en annan viktig del av ditt arbete.Att du har arbetat med att följa upp nyckeltal i verksamheten är meriterande.Övrigt Tjänsten är ett längre vikariat på heltid.Arbetstiden är schemalagd dagtid, måndag-fredag.Kvälls-, och helgjobb förekommer ibland.Tillträde snarast.

Sammanfattning

Postadress

Norra Järnvägsgatan 52
SKELLEFTEÅ, 93137

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010