1:e kock till Norrbergaköket i Askersund

Arbetsbeskrivning

Askersunds kommun ligger vid norra Vätterns skärgård. Vår vision är att med fina miljöer och rik kultur vara ett hållbart val för människor med krav på livskvalitet. Vi vill erbjuda dig ett meningsfullt arbete med goda villkor där du är delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över det du gör. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar trivsel på arbetsplatsen och bra resultat. Kommunens ledord är lust, mod och engagemang!

Askersunds kommun, kost-, städ & serviceavdelningen söker 1:e kock till Norrbergaköket i Askersund. Tjänsten är på 100 %.

Norrbergaköket är ett flexibelt områdes- och tillagningskök för verksamheter i och utanför Askersund. Köket tillagar frukost, lunch och kvällsmat. Köket levererar varm och kyld mat i kantin och i en-portionslådor, köket har ett avancerat dietkök. Köket levererar också livsmedel till olika enheter som boenden och avdelningar inom socialförvaltningens verksamhetsområde, samt till förskolor, fritidsavdelningar och skolor inom barn- och utbildningsförvaltningens område.

Du kommer att möta en spännande framtid, i kommunen kommer ett nytt kostprogram att beslutas, samt långsiktiga riktlinjer för kommunens måltidsproduktion. Vi räknar med att du kommer att vara delaktig i både planering och genomförande av de beslut som tas.




ARBETSUPPGIFTER
Ditt uppdrag är:
De dagligt förekommande arbetsuppgifterna inom kök som, matlagning, servering, varumottagning, disk, städ, kontakter med brukare och verksamheter på olika nivåer, transporter m.m., daglig produktionsplanering och uppföljning, lösa korttidsfrånvaro i gruppen, kontakter med bemanningsenheten, rapportera frånvaro till arbetsledare, beställningsansvar från anbud, kontroll och attest av följesedlar eller faktura m.m.
Att samordna, planera och följa upp arbetsuppgifterna i köket, för arbetsgruppen och gentemot målsättning och ekonomi.
Att deltaga i möten, initiera möten, ge och vidarebefodra information.
Att ansvara för att egenkontroll utförs, att dokumentation och rapportering sker, göra förslag på arbets- och semesterscheman.

KVALIFIKATIONER
Restaurang- och storhushållsutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig. Du behöver ha kunskap i dietik, samt ha administrativ färdighet.

Personliga kvalifikationer:
Du ska ha ett stort intresse för mat, praktisk färdighet och talang i matlagning. Kunna planera både praktiskt och administrativt arbete.

Du ska ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad, ha ett flexibelt synsätt och se det som stimulerande att arbeta i en organisation under kontinuerlig förändring.
Du behöver vara kreativ, engagerad och utvecklingsinriktad, samt ha personlig lämplighet att leda personal.
Stor vikt fästes vid personlig lämplighet. Körkort B är ett krav. Tillgång till egen bil är önskvärt. Vi ser gärna att våra medarbetare speglar samhällets mångfald.

Kontaktpersoner på detta företaget

Peter Engman
0583-820 59
Fackliga företrädare
0583-81000
Enhetschef Peter Engman
0583-820 59
nås via kommunens växel Fackliga företrädare
0583-81000
Gata/park-chef Bo Lindh
0583-81058
Enhetschef, VA-verk Sonny Larsson
0583-810 59
Teknisk chef Mårten Eriksson
0583-81044
Förvaltningschef Ove Sahl
0583-820 51
Enhetschef/fastighetsförvaltare Göran Berger
0583-81084
Planarkitekt Ulrika Åberg
0583-820 54

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Askersunds kommun, Teknisk förvaltning Askersund
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön Lön enligt avtal.
  • Heltid. Schema. Helgarbete, i Norrbergaköket finns ett rotationsschema som bygger på önskemål om raka veckor. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
  • Publicerat: 23 januari 2014

Besöksadress

Stöökagatan 8 ASKERSUND
None

Postadress

Box 7
Askersund, 69621

Liknande jobb


Ansvarig Lunchkock

Ansvarig Lunchkock

25 november 2024

19 november 2024

Chefskock

16 november 2024