1e Kock till Stadshuskällaren & Ragnars skafferi

Arbetsbeskrivning

Stadshusrestauranger Stockholm AB driver på uppdrag av Stockholms Stad restaurangverksamhet på Stockholms Stadshus sedan 2012. Stadshusrestauranger Stockholm AB är ett nybildat bolag som ägs av Mässrestauranger AB, ett familjeföretag som i generationer drivit restaurang-verksamheten på Stockholmsmässan. Inom familjen finns även verksamheter på Kulturhuset i Stockholm och på MalmöMässan. Familjen äger även Engsholms Slott på Mörkö, en historisk byggnad som drivs för konferens och fest.

1:e kock till nya Stadshuskällarens à la carterestaurang och Ragnars lunchrestaurang

Vill du vara med och skapa restauranghistoria i Stockholm?
I augusti 2012 nyöppnades Stadshuskällaren i Stockholms Stadshus. Den anrika krogen har då fått ett ansiktslyft och gastronomin speglar det svenska råvaruutbudet.

Stadshuskällaren är en à la carterestaurang och Ragnars skafferi är vår lunchrestaurang som nu behöver förstärkning i köket. Vi har även en festvåningsdel för ca 100 personer där arrangemang av olika slag äger rum.

Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet av att jobba som kock inom à la carte- och/eller festvåningsservering. Du möter våra gäster med värme och professionalism som gör att deras upplevelse blir den bästa av restaurangupplevelser.

Som kock hos oss får du en varierande roll beroende på arrangemang vilket gör att du har en viktig roll för matlagningen till våra gäster. Som kock arbetar du i team som tillsammans är viktiga för våra gästers matupplevelse. Du brinner för det du gör och har god matlagningskännedom.

Som person är du:
- modern med koll på restaurangtrender med tillhörande mat, dryck och miljö
- driftig och gillar att jobba i ett team såväl som självständigt
- professionell med hög social kompetens
- lyhörd och kommunikativ
- passionerad när det kommer till mat och dryck

Du är en uppskattad kollega och gör att stämningen bland medarbetarna är trivsam och full av arbetsglädje.

Din bakgrund
Du har minst 3 års erfarenhet som kock och har för yrket relevant utbildning. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid, kvällar och helger. Det är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning från mitten av augusti men detta kan diskuteras.

Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.

Skicka din ansökan personal@stadshusrestauranger.se Märk ansökan "1:e kock".

Kontaktpersoner på detta företaget

Ekonomi chef Dorita Svens Hallberg
08-727 72 04
Driftschef Madelieine Björk
08-586 218 02
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Driftschef Madeleine Björk
08-586 218 02
Driftschef Madeleine Björk
08-586 21802
Driftschef Madeleine Björk
08-58621802

Sammanfattning

Besöksadress

Hantverkargatan 1
STOCKHOLM

Postadress

RAGNAR ÖSTBERGS PLAN 7
STOCKHOLM, 10535

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010