OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och leverera den bästa maten till skolbarn, äldre och andra i Gävle kommun? Trivs du med, och har erfarenhet av ledarskap? Då kan du vara den vi söker.
Vem är du?
Vi söker dig, en ”vinnande” 1:e kock till vårt produktionskök då vår nuvarande 1.e kock har tagit steget vidare till köksmästare. Du delar ansvaret för köket och matlagningen tillsammans med köksmästaren och dina kollegor vilket innebär att ni sköter alla, i köket, förekommande arbetsuppgifter. Vid köksmästarens lediga dagar, kurser eller möten övertar du ansvaret för kökets personal och produktion. Du älskar att laga mat ifrån grunden och förstår vikten av kvalité, säkerhet och livsmedelshygien.
Hur ser en vanlig dag ut?
Produktionsköket i Gävle bereder bland annat måltider till Gävle kommuns förskolor, skolor samt äldreomsorg. Vi är ca 35 personer idag som arbetar med och runt verksamheten i produktionsköket och bereder ca 17000 portioner dagligen.
Verksamheten är i drift 365 dagar om året. För att utveckla verksamheten och säkerställa kvalitet så deltar du i den alla enheters olika avdelningar och moment tillsammans med köksmästare och produktionschef. Du arbetar proaktivt för att vi ska ha nöjda kunder, gäster och medarbetare.
Kvalifikationer
•
Eftergymnasial utbildning eller motsvarande
•
Gärna några års erfarenhet av ledarskap
•
Goda kunskaper i egenkontrollsarbete
•
Svenska och engelska i tal och skrift
•
Gärna erfarenhet av specialkost
•
Gärna erfarenhet av storköksproduktion
Arbetstid
Heltid måndag-fredag.
Vid frågor kontakta
maria.ericsson@sodexo.com
Välkommen med din ansökan, dock senast 30/12 2016.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,