1:e kock/kökschef

Arbetsbeskrivning

Stiftelsen Stora Sköndal är en ideell verksamhet som grundar sig på kristna och humanistiska värderingar. Vår verksamhet omfattar bl. a. sjukhem, ålderdomshem, gruppboende för minneshandikappade, psykiatri, hemvård, neurologisk rehabilitering, seniorboende samt högskoleutbildning och forskning. Stora Sköndal med cirka 500 anställda, är beläget i södra Stockholm vid sjön Drevviken. Läs gärna mer om oss på www.sssd.se Då vår förstekock snart ska gå på föräldraledighet söker vi nu en ersättare för henne under ett år. Tjänsten som förstekock/kökschef innebär arbetsledning i köket, bemanning, inköp, kostdatahantering, kvalitetssäkring samt praktiskt arbete i köket. Du kommer att arbeta på ett 4 veckors schema med tjänstgöring varannan helg. Vi söker dig som har utbildning samt erfarenhet av att arbeta som förstekock/kökschef. Tidigare erfarenhet av sjukhuskök och dietkök är meriterande. Du bör vara ansvarsfull, målmedveten och tycka om att arbeta tillsammans med andra i ett högt tempo. Centralköket tillagar ca 700 portioner/dag av både traditionell svensk husmanskost och maträtter med nya influenser, specialkoster samt arrangerar fester med mera.

Sammanfattning

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010