1:e kock/vaktansvarig -Gillet brasserie & lounge

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Gillet Brasserie & Lounge har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden. Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 9000 anställda. Koncernen marknadsför över 170 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection, Clarion, Nordic Hotels och Nordic Resorts på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda. [ Gillet Brasserie & Lounge[söker[en[kock som gillar att synas [Gillet Brasserie & lounge behöver fler talanger i köket som vill vara med att skapa Uppsalas mest levande mötesplats. Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger och ständigt söker utveckling. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med[vårt hotell[team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.[[ Alla sökanden[till denna tjänst bör ha yrkeserfarenhet som kock. [Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil: - Positiv energi, kroppsspråk och utstrålning - Mod att äga egna problem och våga fråga - Begeistring, engagemang och nyfikenhet på dem vi möter. - Är en god ambassadör för hotellet och står för ett gott värdskap[ I [tjänsten ingår: .[Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Gillet. .[Väl insatt i[ menyer och dryckesutbud.[ .[Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta. .[Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass[ .[Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner. .[Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster. .[Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar. .[Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare/F&B Manager .[Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner. .[Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2 Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Uppsala. Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal. Tillträde enligt omgående/enl. överenskommelse. Besök vår hemsida för mer information om Clarion Hotel Gillet, www.clarionhotellgillet.se Ansökan: Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarionhotels.com Arbetsgivare Clarion Hotel Gillet Uppsala

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 16 november 2010
  • Ansök senast: 1 december 2010

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010