OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du Kock eller Kallskänka med ca 1 års erfarenhet och har passion för matlagning med härliga råvaror? Då har vi på Emmer på Ulriksdals Värdshus jobbet för dig!
Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta som en i teamet av kockar hos oss. Dina primära arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för din egen station där både prepp och service sker. Du bör ha en känsla för detaljer vad gäller uppläggning samt gilla att arbeta i högt tempo. Att laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet är något du kommer att göra dagligen.
Vem trivs här? Vi söker dig som har gått restaurangskolan och har minst 1 års erfarenhet från jobbet. Du gillar att ha kul på jobbet, har passion för yrket och råvaror samt är bra på att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats, som för många är en plats att trivas på. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner.
Vi erbjuder tidsbegränsade anställningar under julbordssäsongen (22/11 - 25/12). Du kommer att erbjudas arbete både dag- och kvällstid samt helger.
Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aria, Riche Fenix och Emmer på Ulriksdals Värdshus.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.