3 Kockar till anstalten Salberga

Arbetsbeskrivning

Verksamhetsområde Salberga är en del av Kriminalvården Region Mitt och består av anstalten och häktet Salberga. Anstalten är sluten och utgör tillsammans med häktet en verksamhet med 343 platser och sysselsätter ca; 250 anställda. Verksamheten är placerad i tätorten Sala. Verksamhetsområdet leds av en kriminalvårdschef tillsammans med ett antal kriminalvårdsinspektörer. ARBETSUPPGIFTER Köket kommer att laga mat till anstalts- samt häkteshusen på Salberga. Vi kommer att tillämpa kylmatssystem och tillaga cirka 500 port/dag. Arbetsuppgifterna är alla i ett storkök, förekommande arbetsuppgifter samt viss beställning. Köket tillagar ungefär hälften av de måltider som serveras på Salberga, återstående måltider tillagas av interner i självförvaltning på avdelningarna. Det är därför viktigt att du kan fungera som stödperson till några avdelningar med självförvaltning. Vilket innebär att du ska vägleda intagna, både i mindre grupp och enskilt, i frågor om köksarbete inom självförvaltningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig i första hand med kock/kokerskeutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av att arbeta i storkök är meriterande. En god pedagogisk förmåga för att stödja och handleda intagna är meriterande, likaså erfarenhet från egenkontroll enligt HACCP. Flexibilitet, god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete, värderas högt. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Du ska dela kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av människans vilja och möjlighet till utveckling och förändring.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010