OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en utbildad kock till vårt förskolekök. Tjänsten innefattar tillagning av frukost, lunch och mellanmål samt beredning av sallad, bakning, disk, städning samt övriga förekommande uppgifter i köket. Du är ansvarig för att skapa menyer och sköta alla beställningar till köket samt att hålla dig inom ekonomiska ramar. Du är givetvis ansvarig för att följa lagar och riktlinjer, följa egenkontrollprogram m.m. Att laga den mesta maten från grunden är en självklarhet. Dessutom gör du näringsberäkning av matsedeln och har ansvar för eventuell specialkost.
Vi ser gärna att du tänker ekologiskt och hållbart, är intresserad av att prova nya maträtter, gillar att laga mat utomhus, och brinner för att ge förskolans barn goda matvanor.
Som kock har du daglig kontakt med barnen och teamet på förskolan. Det är därför viktigt att du har ett intresse för mat, miljö och hälsa. Vårt mål är att barnen ska uppleva måltiderna som lustfyllda.
I städningen ingår såväl daglig städning (kök, toaletter och övriga lokaler) samt storstädning 2ggr/år.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en bra struktur för ditt arbete. Du är serviceinriktad och har förmågan att vara flexibel samt arbetar bra tillsammans med andra i arbetslaget.
Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en bra struktur för ditt arbete. Du är serviceinriktad och har förmågan att vara flexibel samt arbetar bra tillsammans med andra i arbetslaget.
Profil:
· Utbildad kock.
· Erfarenhet av arbete i förskolekök och städning.
· Kunskap om näringslära
· Kunskap om livsmedelshygien och tillhörande egenkontroll
· Ordningssam, flexibel, tar eget ansvar och har god initiativförmåga.
För tjänsten krävs körkort och tillgång till bil.
Självklart är du medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värderingar.
Tillträde 3 januari 2022 eller efter överenskommelse.
Ansökan med löneanspråk skickas senast 15 december.
Upplysningar:
Marie Henningson, förskolechef: 0533-69 13 52
Lena Skoting, kyrkoherde: 0533-69 13 31