À la carte kock

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi fler stjärnor till vårt team på Salt & Sill, Klädesholmen inför sommarsäsongen (april-september) med möjlighet till förlängning.
På den gamla sillön Klädesholmen utanför Tjörn ligger Salt & Sill, omgiven av Bohusläns salta klippor och skär. Restaurangen har drivits i nuvarande regi sedan början av 2000-talet med en stark passion för mat och människor, vilket tydligt återspeglas i våra menyer som starkt präglas av lokala kustnära råvaror. Med bryggservering och havsutsikt erbjuder vi en magisk närhet till det föränderliga havet. Anläggningen omfattar idag både hotell, konferens och restaurang.
Sommaren är en av de mest efterlängtade tiderna på året för oss och vi tar fasta på att skapa den perfekta sommarstämningen för våra gäster. Vi har högt tryck med mängder av gäster och mycket kul som händer så är du redo för en spännande och händelserik sommar, välkommen till vårt team!
Vi söker passionerade individer med stor kärlek till service, som tar ansvar för sina uppgifter och har öga för detaljer. Att kunna anpassa sig och trivas i team är viktiga egenskaper för oss på Salt & Sill, där vi strävar efter en miljö där trivsel och samarbete är i fokus. Dina individuella egenskaper är viktiga för oss och vi uppskattar din förmåga att bidra till vår gemensamma arbetsglädje.
Vi söker nu fler à la carte kockar till vårt köksteam!
Vill du arbeta i ett inspirerande och härligt köksteam med havet som granne? Då har du hittat rätt. Vi lägger stort fokus på havets delikatesser, lokala råvaror och jobbar ständigt för att utvecklas och uppnå högsta möjliga standard.
Krav:
Minst 2 års erfarenhetav att arbeta som à la carte kock eller i en liknande roll inom restaurangbranschen.
Du är kreativ och innovativ och det återspeglas i de matupplevelser du levererar.
Förmåga att arbeta under press och leverera högkvalitativa rätter till gästerna med bibehållen presentation och smak.
Kreativitet och öga för detaljer för att skapa innovativa och lockande rätter.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och under högtider.

Ansvarsområden:
Ansvara för att förbereda och tillaga rätter enligt restaurangens meny och kvalitetsstandarder.
Säkerställa att alla rätter serveras med omsorgsfull presentation och i enlighet med recept och riktlinjer.
Hantera lager och inköp av ingredienser för att säkerställa tillgången på färska och högkvalitativa råvaror.
Samarbeta med kökspersonalen för att säkerställa en smidig drift av restaurangen och en effektiv arbetsmiljö.
Bidra med nya idéer och förslag till menyn för att hålla den aktuell och lockande för gästerna.

Språkkunskaper: Svenska och Engelska i tal och skrift.
Anställningsvillkor:
Säsonganställning
Arbetstid förlagd både vardagar och helger, dag- och kvällstid
Personalboende finns tillgängligt.
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan: Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag för att bli en del av vårt team på Salt & Sill! Vi ser fram emot att höra från dig och att tillsammans skapa en minnesvärd sommarsäsong för våra gäster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Salt & Sill
  • 1 plats
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 maj 2024
  • Ansök senast: 23 oktober 2024

Besöksadress

Myggenäsv. 2
None

Postadress

BOX 6060
MYGGENÄS, 47117

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024