A la carte Kock

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på ett modernt hotell med inriktning på svensk design. I vår lobbybar samt restaurang med 140 platser serverar vi mat från morgon till kväll till våra mycket kvalitets- och servicemedvetna gäster. Vi serverar frukost, dagens lunch, affärslunch, konferenslunch samt a la carte på kvällen. Vår mat är baserade på klassiska svenska råvoror med internationell touch. Vi söker en kreativ, utåtriktad och självgående medarbetare med utpräglad känsla för service och kvalitet Då arbetstempot är högt är egenskaper som flexibilitet, stresstålighet och förmåga att agera på eget initiativ meriterande. Du kommer att kunna påverka menyer etc. Se gärna vår hemsida www.birgerjarl.se minimum krav 3 års erfarenhet från ren a la carte efter avslutad restaurangskola

Kontaktpersoner på detta företaget

Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Restaurangansv Pierre Faivre
08-674 18 26
Receptionschef Ashkan Aram
08-674 18 28
Köksmästare Charlie Sollergård
08-674 18 02
Service Team manager Ashkan Aram
08-674 18 28
Service Team Manager Lisa Schröder
08-674 18 00
Lina Andersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Hotel Birger Jarl
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 16 maj 2006
  • Ansök senast: 27 juni 2006

Besöksadress

Tulegatan 8
Stockholm

Postadress

Box 19016
STOCKHOLM, 10432

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010