A la carte servis med YES I CAN attityd! Extra vid behov

Arbetsbeskrivning

Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, hopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym.

Radisson Blu Waterfront Hotel och Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en á la carte-servis till vår RBG restaurang. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Allt arbete utförs i enlighet med våra riktlinjer, och The Carlson Rezidor Hotel Group´ s centrala riktlinjer och servicekoncept. Kandidaten rapporterar till vår Restaurant & Bar Manager.


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER

• Servering av á la carte samt övrigt förekommande arbetsuppgifter inom restaurang.
• Erbjuda en hög servicenivå till våra gäster och öka gästtillfredsställelsen
• Möta avdelningens och hotellets högt uppsatta mål


DIN PROFIL

Du har ett väl utvecklat sinne för ordning och reda, är stresstålig och gillar högt tempo samt har minst 2 års erfarenhet av á la carte-servering. Som person är du drivande, ansvarsfull, flexibel och brinner för att ge våra gäster ett varmt mottagande och ett gott värdskap. Vi förutsätter att du är gästfokuserad med en positiv Yes I Can!-attityd. Vi vill att du har erfarenhet av kassahantering sedan tidigare och har du arbetat med restaurangsystemet Micros är detta en fördel. Goda vinkunskaper är meriterande, men inget krav. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i både svenska och engelska och kunskaper i flera språk är ett plus.


VI ERBJUDER

• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Ett spännande arbete på en hotell- & kongressanläggning i en internationell miljö
• Anställningen är extra vid behov, anställningsformen enstaka dagar
• Tillträde enligt överenskommelse

För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan tas endast emot via Recuto senast 14/6 2017. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Ross Seward 08-5050 6000.

Kontaktpersoner på detta företaget

Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson

M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015

Sammanfattning

Besöksadress

Nils Erikssons Plan 4
None

Postadress

Nils Erikssons Plan 4
Stockholm, 10132

Liknande jobb


Serveringspersonal

Serveringspersonal

19 november 2024

Servitris

19 november 2024

Vi söker serveringspersonal

Vi söker serveringspersonal

19 november 2024