OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Vill du jobba på Göteborgs bästa krogar och Hotell?
Själv få bestämma när och hur mycket du jobbar?
Testa på nya arbetsplatser varje vecka?
Utvecklas internt inom företaget och i din egen karriär?
Få möjlighet till interna utbildningar inom mat, dryck & serveringshantverket?
Arbete med Nordens största bemanningsföretag inom hotell & restaurang?
Utveckla ditt personliga nätverk i branschen?
Få en bra lön och bra förmåner?
Vi söker "the best of the best" det vill säga DU!
Vi ser en ökande efterfrågan hos våra kunder och behöver nu stärka upp teamet med rutinerade, positiva, och hungriga Á la carte-servitriser/servitörer.
Om RestaurangAssistans
Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.
Om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har utbildning från Restaurangskola och/eller 3 års dokumenterad yrkesvana inom servisyrket. Erfarenhet från Fat-servering och banketter är ett plus. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Erfarenhet från olika kassasystem såsom MICROS, TRIVEC, CASPECO etc är ett krav.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett varierande jobb med anställning för enstaka dagar där du kommer arbeta på olika arbetsplatser. Du kommer träffa mycket människor och ställas inför nya utmaningar varje dag. Tjänsten är en anställning för enstaka dagar med möjlighet att jobba mycket. Arbetstiden är förlagd till såväl dag, kväll som helg.
Kompetens
Minst 3 års erfarenhet som servitris/servitör inom À la carte. Du är van att ensam hantera en station i matsalen och känner dig bekväm med att presentera såväl mat som dryck. Som person skall du vara socialt kompetent, serviceminded och professionell i ditt yrkesutövande. Du finner det utmanande att möta nya kollegor, gäster och arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Har du körkort och bil är detta ett plus i kanten.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Israelsson
Ulrika Franzen Körlof
Cathrine Kolberg
Douglas Lundgren
Christian Forsberg
Kasper Höglind
Fredrik Scander
Marie-Louise Stolpe
Mattias Olsson
Amina Bettach