OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker kock och kallskänk, gärna på heltid men deltid är också intressant. Minst 3 års erfarenhet från à la carte- restaurang.
Vår matfilosofi för luncherna är husmanskost med lite nytänk och när det gäller à la carten använder vi oss av svenska smaker.
Vi har varierande öppettider med allt från lunch, à la carte, bröllop, brunch, afternoon tea, grillkvällar, temamiddagar och avsmakningsmenyer. Då vi även har caféverksamhet är bakkunskaper ett stort plus! Med andra ord-man behöver kunna hålla många bollar i luften och brinna för det vi gör!
Vi söker någon som är van med olika typer av matlagning, van vid högt tempo och är flexibel. Någon som följer direktiv men också kan bidra med egna tankar och idéer gällande t.ex. menyer i samarbete med kökschef.
Då vi är en liten arbetsplats hjälps vi alla åt och man ska inte vara främmande för att ha kundkontakt.
I första hand söker vi någon från maj tom augusti/september. Men från mars finns möjligheten till timmar.
Känns det som detta passar in på dig? Skicka in din ansökan till oss via mejl.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Patrik Johansson
070-8203808
Kökschef Bram Zewuster-Persson
0736399706