OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
När du vill att jobbet ska vara mer än bara ett jobb erbjuder vi variation på olika sätt. Hos oss får du vara dig själv! För vi vet att en inkluderande arbetsplats ger framgång och det blir roligare att gå till jobbet. Hos oss får du intressanta och utmanande arbetsuppgifter.
Sodexos produktionskök i Märsta söker en medarbetare till vårt servicecenter.
Vi tillagar och levererar ca 7000 portioner mat/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer och flyktingboenden. Vi är ca 50 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.
Arbetsbeskrivning:
Du kommer arbeta administrativt i vårt servicecenter tillsammans med en kollega och ha kontakt med produktion, transport och kunder. Vi har telefonlinjen öppen kl. 8-16.00 varje dag som du kommer svara i. Arbetsintensiteten kan variera och plötsliga problem som behöver lösas kan uppstå. Eftersom vi har produktion året runt krävs bemanning på kontoret dagligen.
Du kommer till exempel att:
• Svara på mail och telefonsamtal från kunder med frågor kring matbeställningar och leveranser samt eventuellt lösa problem och avvikelser kring detta
• Registrera och avregistrera kunder, lägga in och ta bort beställningar i kostdatasystemet Aivo & Matilda
• Ge intern service genom utskrift av etiketter och packlistor etc
• Utföra diverse övriga administrativa uppgifter bl.a. i våra kostdatasystem och Excel
Vi söker dig som:
• Har gymnasieexamen och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• Sätter kunden i fokus och inser värdet av att ge högkvalitativ service
• Har lätt att samarbeta och kommunicera
• Är flexibel i sina arbetsuppgifter såväl som i sina arbetstider
• Kan arbeta i ett högt tempo och gillar att ha mycket på gång utan att kompromissa med kvaliteten
• Tar egna initiativ, får saker gjorda och har god förmåga att lösa problem
• Har god kunskap i excel och word
• Har kunskap och har arbetat praktiskt i kostdatasystemen Aivo & Matilda
• Har kostkunskap (kostveterare/ kostekonom), restaurangutbildning på gymnasienivå eller likvärdigt
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Då arbetet kräver mycket kommunikation ser vi gärna att du är utåtriktad och social.
Tidigare yrkeserfarenhet inom administration/kundservice är ett krav.
Du kommer arbeta enligt ett två- eller tre veckors schema med tjänstgöring varannan eller var tredje helg.
Start:
I maj enligt överenskommelse
Omfattning:
Vikariat; heltid tom augusti 2023 med möjlighet till förlängning
Kontorstider; vardagar och helger
Din ansökan vill vi ha senast 6 maj 2022
Intervjuer kommer ske löpande och tillsättning kan ske innan ansökningsperioden gått ut
Vid frågor kontakta Malin Svedin malin.svedin@sodexo.com
Alla ansökningar sker via ReachMee
Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom servicetjänster för livskvalitet, en grundläggande faktor för individers och organisationers förmåga att prestera. Sodexo har verksamhet i 55 länder och våra 412 000 medarbetare servar 100 miljoner människor varje dag. Sodexokoncernen utmärker sig för sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster, FM-tjänster och lösningar för medarbetarförmåner. Vi levererar kvalitativa och flexibla matupplevelser, skapar attraktiva och inkluderande arbetsplatser, hanterar och underhåller infrastruktur på ett säkert och miljövänligt sätt, erbjuder personligt anpassat stöd till patienter och studenter, samt skapar program som stärker engagemanget hos medarbetare. Ända sedan dag ett, har Sodexo fokuserat på den konkreta vardagen genom sina tjänster, för att bidra till en positiv ekonomisk, social och miljömässig inverkan över tid. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,