OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du vår kökschef, älskar fjällmiljö och vill arbeta med ägare och anställda på en mindre anläggning nära norska gränsen. Du har minst tre års erfarenhet som kökschef och relevant utbildning och föredrar lokala råvaror. Det här självgående säsongsjobbet ger möjlighet till förlängning (vi söker även en person för disk/housekeeping om du har någon duktig följeslagare).
PROFIL
Du ska vara alert, pigg och ha erfarenheten som krävs - minst 5 år à la carte och köksutbildning. Det mesta lagas från grunden och du ska ha ett superbra smaksinne samt känsla för upplägg, då gästerna har höga krav på maten. Det är ordning och reda i köket och du jobbar gärna mycket när det krävs. Du står för ett naturligt driv, yrkesstolthet och värdesätter en bra attityd. Du gillar att arbeta med lokala råvaror och är en fena på att kombinera smaker och rätt tillbehör. Mestadels kvällar. Menyn är inte så omfattande och du är ofta ensam på ditt pass i köket, så erfarenhet och en bra, flexibel och förstående attityd är viktig. Kan du inte så mycket svenska, men en himla massa engelska, så är du också välkommen att söka.
ANLÄGGNING
Stugor, hotell, villor i en omgivning om fascinerar. Restaurangen jobbar mot hållbarhet, tillgänglighet och lokala råvaror. Anläggningen ligger i Västerbotten, nära Norge och i området finns möjlighet till flertalet aktiviteter - jakt, fiske, vandring, extremsport, cykling, forspaddling, mångkamp.
ARBETSTIDER/LÖN/START
Anställningen påbörjas omedelbart och är tillvidare med 6 månaders provanställning. Du är anställd direkt av arbetsgivaren och lön förhandlas direkt med densamma.
ANSÖKAN
Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail eller telefon!) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla per mail och sms när vi kallar till intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic
Åsa Forsell Skinner
Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark
Åsa Pettersson
Åsa Pettersson