OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar
I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?
Furulidens särskilda boende i Moheda har och ca 45 boende. I köket på Furuliden tillagas idag 100 portioner per dag till de boende samt för matleverans inom hemtjänstområde Norr och restaurangen som är öppen för allmänheten.
ARBETSUPPGIFTER
Omsorgsförvaltningen söker nu en engagerad kock till vårt arbetslag på 6 personer, som vill vara med att utveckla Furulidens köksverksamhet. Arbetet innebär att utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök inom äldreomsorgen. I detta ingår bl a att planera, tillaga och servera mat samt packning till matdistribution. Du kommer att hantera specialkost och följa rutiner för egenkontroll/livsmedelshygien. Vi jobbar mycket med Krav och är Krav certifierade. Arbetstiden är förlag både till dag, kväll och helg.
KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, noggrann och har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Du strävar alltid efter att laga god välbalanserad mat av högsta kvalitet. Du har ett genuint intresse av livsmedel och matlagning men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Vi ser det som en självklarhet att du har ett mycket gott bemötande och har god initiativ- och samarbetsförmåga.
Du ska ha godkänd gymnasieutbildning inom restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning kök alternativt annan kockutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana.
Arbetet kräver flexibilitet och att kunna arbeta självständigt. Du måste därför vara trygg i dig själv och dina arbetsuppgifter och kunna anpassa dig efter olika förutsättningar.
ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.
Kontaktpersoner på detta företaget
Förvaltningschef Rose-Marie Eriksson
0472-154 60
Vision Michaela Månlycke
0472-595628
Enhetschef Mari Rydqvist
0472-151 28
Vårdförbundet Helen Roth
0472-151 06
Sjukgymnast Kicki Järvholm
0472-154 45
Enhetschef Servicebostäder och Dagcenter Anita Skarp
0472-153 12
Enhetschef Servicebostäder och Dagcenter Marie Skoglund-Hansson
0472-153 15
Facklig företrädare nås genom kommunens växel
0472-150 00
Enhetschef Lise-Lotte Ruben- Klasén
0472-59 56 31
Enhetschef Birgitta Andersson
0472-15538