OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du van a la carte-köksmästare som vill ta ett stort ansvar och vara drivande i att få gäster att åka långt för att få äta dina fantastiskt komponerade rätter?
Tycker du om en lättsam och trevlig arbetsmiljö där alla kan göra sig hörda?
Har du mycket idéer på hur man hela tiden kan göra saker bättre?
Då passar du perfekt in i vår verksamhet!
Cesarstugan är en familjeägd anrik anläggning strax utanför Falköping i vacker miljö ute på landsbygden, känd för sin unika 1800-talsmiljö, en musikscen i restaurangen, en teatersalong med plats för 220 samt ett stort historiskt museum med intilliggande handelsbod.
Restaurangen har plats för drygt 200 gäster (i normala tider) och serverar a la carte med rätter som anspelar på rustik, lantlig mat, men med lyxig touch som får den att sticka ut.
Vi tar även emellanåt emot större grupper som äter buffé, minnesstunder samt bröllop.
Vi är även väldigt kända för vår stora julmarknad i november samt vårt traditionella julbord med halmkransar hängandes från taket och en knastrande öppen brasa. Ofta blir gästantalet på ett julbord kring 2500.
Vi försöker använda lokala råvaror så långt det går, men nästan uteslutande svenska i övrigt.
Arbetstiden är säsongs-styrd, vi har högsäsong från april-augusti samt under julbordet vid slutet av november-december.
Lågsäsong är september till mitten av november samt januari-mars
Man arbetar dagtid på helger nästan hela året, men det förekommer även kvällar 2-3 gånger per månad då vi har musik och teater-evenemang.
Under högsäsong utökar vi med några vardagar också - även där dagtid.
Under julbordet är det mycket kväll och under februari-mars har vi en stor fars i teatern där det är föreställningar fredag och lördag kväll varje vecka, men då har vi inte öppet på vardagar dagtid. Farsen lockar ofta runt 2600 gäster varav ca 60% äter i restaurangen före föreställningen.
Vi söker någon med höga ambitioner, som kan hantera många gäster på egen hand och som är beredd att ta ett mycket stort ansvar över både matekonomi, bemanning och helhetsupplevelsen i restaurangen.
Vi tänker oss årsarbetstid eftersom det är mer att göra vissa tider på året och lugnare under andra och lönen är självklart förhandlingsbar
Tillträde är tänkt 1 juni, ev tidigare.
Känner du igen dig?
Välkommen till oss!