OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Centrum för Inköp, Service och logistik ansvarar för Region Östergötlands samlade inköps- och materialförsörjningsfrågor samt servicetjänster. Vi är en strategisk funktion som organisatoriskt är placerat i Regionledningskontoret.
Enheten Service- och logistik har ansvar för att tillhandahålla, förvalta och utveckla värdeskapande service- och logistiktjänster regionövergripande. Ansvaret omfattar ett totalansvar för tjänsternas utförande, effektivitet och genomförande.
Vi söker nu en ansvarig för regionens måltider för att fortsätta att utveckla en viktig del av serviceleveransen! I rollen som ansvarig för Måltidstjänster koordinerar du vant dina arbetsuppgifter för samordning, utveckling, uppföljning och utvärdering av tjänsteleveransen. Vi söker dig som har omfattande kunskaper inom yrkesområdet storkök gällande livsmedel, utrustning, utformning, behov och inköp.
Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att ansvara för tjänsteområdet måltider för tre sjukhus samt ansvara för samordning, utveckling, uppföljning och utvärdering av tjänsteleveransen.
Du skapar och hanterar kravspecifikationer och prismodeller inför upphandlingar samt följer upp och implementerar leverantörsavtal. Du arbetar efter att skapa en enhetlighet i tjänsteleveransen för måltider som möter vårdens behov.
I rollen som ansvarig för regionens Måltidstjänster ingår det att vara påläst och bevaka utvecklingen inom ditt tjänsteområde. Vid ombyggnationer eller andra byggprojekt inom Region Östergötland som berör ditt tjänsteområdes lokaler kommer du agera kravställare baserat på dina kunskaper inom sakområdet storkök.
Profil
För att lyckas i rollen som ansvarig för måltider på Region Östergötland ser vi att du har ett antal års erfarenhet av administrativt arbete inom området storkök samt en eftergymnasial utbildning inom kostekonomi eller motsvarande. Du har omfattande kunskaper inom yrkesområdet storkök gällande livsmedel, utrustning, utformning, behov och inköp. Vi värdesätter att du har ett stort intresse för mat, hälsa och miljö. Det är också avgörande för rollen att du tidigare har arbetat med leverantörs- och leveransutveckling inom det aktuella tjänsteområdet.
Du trivs med att vara ensam ansvarig i en koordinerande roll, då din självständighet och ditt driv kommer till sin rätt. Tryggheten i din kompetens inom storkök gör att du med lätthet kan förmedla och argumentera för de beslut du tar. Du har ett positivt synsätt i ditt arbete och ser möjligheter och lösningar i stället för problem när du står inför utmaningar. Din mycket goda kommunikationsförmåga kombinerad med din öppenhet skapar ett gott samarbete med kollegor, chefer och leverantörer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.
Vad erbjuder Region Östergötland dig?
Region Östergötland är en trygg och spännande arbetsgivare som är kopplad till framtidens sjukvård. I rollen som ansvarig för regionens Måltidstjänster får du vara med och göra skillnad på riktigt i det viktiga arbetet att förvalta medborgarnas resurser på bästa sätt. Patientmåltider ett komplext och utmanande område och är också en del av den medicinska behandlingen och omvårdnaden för patienten som vårdas på sjukhus.
Ansökan
Är du intresserad av tjänsten? I den här rekryteringen samarbetar Region Östergötland med Jefferson Wells. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Wisth på 011-19 18 97 eller eva.wisth@jeffersonwells.se Sista ansökningsdag är 13 april.
Välkommen med din ansökan!