OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Högst upp i Gymnastik & Idrottshögskolan, ligger restaurang Matoteket i ljusa, fräscha lokaler omgiven av en stor terrass med fantastisk utsikt. Restaurangen har öppet 07.30-15.00 måndag till fredag.
Restaurangen har 120 platser och serverar i första hand husets personal och studenter, men även externa gäster.
Maten på Matoteket varierar från ny nordiskt till när och fjärran, här serveras allt från raggmunk till grön curry.
KOCK MED ANSVAR
Arbetstiderna för tjänsten är mestadels förlagt till dagtid, måndag till fredag men kan innebära kvällar och helger vid förbokade event.
Som ansvarig kock har du övergripande ansvar för den dagliga driften av verksamheten och implementerar, följer upp och utvecklar rutiner kring förberedelse och tillagning av maten samt kökets hygien. Du planerar och skriver menyer, budgetansvar, schemaläggning av personalgruppen. Viktigt är att du kan prioritera och strukturera arbetet samt är en naturlig lagledare med förmågan att motivera de runt omkring dig. Du jobbar i ett tätt samarbete med andra köksmästare inom företaget.
Vi söker dig med erfarenhet och goda kunskaper i lunchmatlagning (gärna i stora volymer). För ansvarstjänsten krävs minst 5 års erfarenhet. För båda tjänster söker vi dig med passion för bra mat och råvaror som trivs i en arbetsmiljö med varierande uppgifter där du bland annat ofta möter matgästen i ditt dagliga arbete.
Som person tror vi att du är pålitlig, lösningsorienterade och snäll! Här jobbar vi i ett team som stöttar varandra. Att den dagliga verksamheten fungerar och att teamet når sina mål är allas ansvar oavsett position.
Här finns alla chanser för dig som brinner för matlagning att utvecklas och inspireras!
ÖNSKVÄRT OCH MERITERANDE
Menyskrivning
Inköp mot budget
Snäll lagledare
Strukturerad
Flytande svenska i tal och skrift
Datakunskap, word, exel och outlook
Kunskap inom hållbarhet samt a la carte
CAROLAS EKO
Carolas Eko driver 3 restauranger i Stockholm. Matoteket på GIH, Matmekka på Etnografiska museet och Stora Skuggans Värdshus på Norra Djurgården. Maten som lagas hos oss är lagad från grunden på ekologiska råvaror i största mån och gärna närproducerade. På Carolas Eko vill vi sprida kunskap och passion för bra mat, hälsa och miljö och driva arbetet för en hållbar framtid. Under pandemin öppnade vi även ett surdegsbageri som levererar till alla våra restauranger.
KONTAKT
Tjänsten kommer att tillsättas vid skolstart och pågår fram till jul som det ser ut just nu.
Skicka ansökan till info@carolaseko.se
Ange i ämnesraden KOCK MED ANSVAR