OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en kock med erfarenhet som också trivs i serveringsmiljö alt. en person med erfarenhet från restaurangkök och matlagning som också trivs i serveringsmiljö.
Utöver ovan tar du stort ansvar för helheten och ser både stora och små detaljer. Du ansvarar för verksamheten och sköter alla förekommande arbetsuppgifter i en restaurang.
Du kommer att sköta matlagning i samspel med kassa, servering, städ och andra vanligt förekommande uppgifter inom restaurang till större delen ensam men med extra personal på timmar.
Vi tror att du trivs lika bra bakom spisen som bakom baren. Du har erfarenhet från restaurangkök antingen genom utbildning eller liknande arbete. Du är smaksäker, ser skillnad på kvalité och mindre bra kvalité när det kommer till mat och service.
Du kommer att arbeta i ett varierande tempo mellan april - sept (annan tid kan förekomma beroende på väder) på golfbana. Vi ser att du trivs med att hugga i och jobba mer under denna period medans du njuter av längre och mer ledighet övrig tid på året.
Öppettider är mån - sön 10-19, eller efter behov.
Du skall vara lyhörd för våra gäster och alltid lägga fokus hos dom. Återkommande gäster och gott renommé är restaurangens kundunderlag och extra viktigt att sätta i fokus.
Vi ser att du klarar av ett högt tempo och håller huvudet kallt oavsett situation. Du är flexibel och kan justera arbetstiderna med kort varsel utefter behov och väder.
Sista ansökningsdag är 31 mars men vi kommer att kalla till intervju löpande och kan tillsätta tjänsten tidigare.
Tillträde för tjänsten är senast 1 april.
Vid frågor kontakta Rasmus Blom info@kockesset.se eller 0703-658506