Ansvarig Kock/Souschef till AG Kötthandel på NK i Stockholm

Arbetsbeskrivning

AG Kötthandel
”Vi på AG har en passion för kött som ingen annan. Vi har dessutom pressat fram spårbarhet, skapat diskussion om ålder, kön samt hur djuret har levt. Med detta har vi lagt en grund vad bra kött är. Här på AG Kötthandel ska intresse och professionalism lysa igenom. Här kan gästerna ställa en massa frågor om uppfödning, detaljer och tillagning. Välkomna till framtidens köttupplevelse.”

Matbaren
Vi är inte bara en kötthandel, här finns även vår matbar. Vad sägs om en lunch, middag eller kanske en AW med kollegorna? Slå er ner vid baren eller något av ståborden, vi har ingen bordsbokning. Maten är vad vi kallar “klassiskt hantverk med finess”, vinerna noga utvalda och många i personalen kommer från Restaurang AG och Rolfs kök. De kommer snabbt att få dig att känna dig som hemma. Dryckesmässigt kommer vi jobba klassiskt med kvalité både för vardag och för de som vill lyxa till det, vi befinner oss trots allt på NK.”

Köttbutik
Luta dig mot disken och prata mörhet, smak, fettkappor och fiberriktning med oss. Bli inte förvånad om det är vi som håller låda. Vi älskar nämligen kött, i synnerhet när det är av bästa kvalitet och producerat med respekt för djur och natur. Som du säkert förstår är det precis vad du hittar hos oss. Här finns allt från Kobebiff och skotsk entrecôte till svenskt gårdskött samt lamm, fläsk och fågel. Vi hängmörar själva och sortimentet följer årstiderna.








Köksansvarig/Souschef på AG Kötthandel, NK Saluhall

Vi söker dig som vill driva och utveckla köket tillsammans med oss och vara en del av ett tight restaurang-/butiksteam med inriktning på premiumråvaror i säsong. Ett härligt samarbete mellan kök, servis och butik med fokus på gäst och kund samt mat och vin i kombination med kött i världsklass. 

Arbetet förutsätter att du har flera års erfarenhet av ambitiös á la carteservering samt ett genuint intresse för mat, dryck och service.

Tjänsten är heltid och omfattar lunch, heldagar med tidiga kvällar och helger. Rullande schema och start i januari 2023.

NK-varuhusets öppetider:  mån–fre:10–19,   Lör:10–18,   Sön:11–16

AG Kötthandels arbetstider utökas någon timme både innan och efter varuhusets ordinarie öppetider.

Individuell lönesättning. Önskvärt är 5 års yrkeserfarenhet men mindre erfarenhet kan kompenseras med ambitiös noggrannhet och kunskapssökande. 

Samarbete, flexibilitet och fokus på kund/gäst är våra hörnstenar.

 

Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!

 


5 års erfarenhet eller mer

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AG Kötthandel, NK Saluhall
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 november 2022
  • Ansök senast: 11 december 2022

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024