OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om tjänsten
En operativ tjänst
Förmågan att kunna planera långsiktigt men även fatta snabba beslut och genomföra stora förändringar i sista minuten. Du kommer ha många bollar i luften samtidigt och bör därför arbeta på ett strukturerat sätt.
Tillsammans med övergripande områdeschef leder och planerar du arbetet för personal, råvaror och utrustning, för att kunna leverera en så bra gästupplevelse som möjligt.
Alltid föregår med gott exempel.
För ansvarig på Terrassen gäller arbete dagtid, kvällstid och helger. Raster förläggs ej vid hög försäljning, dvs inte under lunch- eller middagsrush.
Dina ansvarsområden i rollen som ansvarig på Terrassen
Du leder och planerar det dagliga arbetet för personal, råvaror och utrustning, för att kunna leverera en så bra gästupplevelse som möjligt
Du utvecklar och coachar medarbetare
Du har kunskap om arbetslagar, avtal och säkerhetsfrågor och ser till att dessa följs
Utför, leder och ser till att alla matsäkerhets- och hygienrutiner följs och genomförs enligt Haccp
Säkerställer att bemanningen justeras vid olika försäljningsvolymer och effektiviserar utplaceringen av medarbetare
Du bidrar med en positiv inställning och föregår med gott exempel
Dina kvalifikationer
Du har minst två års erfarenhet av restaurang- eller servicebranschen, helst i ledande position
Du är resultatinriktad, strukturerad och engagerad i ditt arbete
Du har ett stort intresse för service, mat och dryck
Du är stresstålig och ligger alltid steget före
Du anpassar dig enkelt till olika situationer och att har lätt för att samarbeta
Du är en positiv och kommunikativ person
Du har fyllt 20 år eftersom du kommer vara serveringsansvarig (8kap.18§ alkohollagen)